Laura Voicu, avocata Alinei Bica, fosta şefă DIICOT: "Dacă îşi pune în cap să se omoare, se omoară"Laura Voicu, avocata Alinei Bica, a făcut declaraţii uluitoare despre fosta şefă DIICOT. Potrivit acesteia, Bica este depresivă după arestarea sa în cel de-al treilea dosar şi are chiar gânduri suicidale. "Dacă îşi pune în cap să se omoare, se omoară", a spus Voicu.

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, fosta sefa DIICOT: "Daca isi pune in cap sa se omoare, se omoara"
Laura Voicu, avocata Alinei Bica, fosta şefă DIICOT: "Dacă îşi pune în cap să se omoare, se omoară"
Foto: evz.ro

Alina Bica, a fost transferată, joi, la Penitenciarul Târgşor, iar vestea arestării în cel de-al treilea dosar a afectat-o psihic. Potrivit avocatei sale, fosta şefă DIICOT este depresivă şi se gândeşte chiar să-şi pună capăt zilelor. Potrivit avocatei Alinei Bica, aceasta "a cedat din punct de vedere psihic".

"Daca îşi pune în cap să se omoare, se omoară. Au terminat-o din punct de vedere profesional, uman. Asta probabil e ultima treaptă. Eu incerc sa o fac să înţeleagă că trebuie să lupte. Azi am vorbit cu doamna Bica înainte de a ajunge la Târgşor, a plecat la 11, a fost transferata într-o dubă cu două persoane dependente de heroină", a declarat la România TV Laura Voicu, avocatul Alinei Bica.

Alina Bica a devenit depresivă după ce a fost arestată preventiv într-un alt dosar.

"Doamna Bica este un om întreg. Cu toate acestea a cedat. (...) Doamna Bica este un om prezumat nevinovat până la o condamnare definitivă. Până atunci, să te întorci a treia oară în arest, a doua oară într-o puşcărie este o cruce foarte greu de dus. (...)

A cedat din punct de vedere psihic. Este inuman ce i se întâmplă. Pe lângă tratamentele aplicate în cadrul detenţiei preventive, este noaptea minţii ce se întâmplă pentru doamna Bica cum nu înţeleg nici noi ca apărare. Mânâncă cât să supravieţuiască. (...) Situaţia este una dramatică. În acest moment nu acceptă nicio vizită din partea nimănui", a declarat Laura Voicu la România TV.

Întrebată dacă fosta şefă DIICOT a slăbit, avocata acesteia a precizat că "Alina Bica a ajuns o umbră".

Etichete: Alina Bica, avocat, diicot, suicid, tendinţe suicidale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE