Laurenţiu Ioanovici, nepotul decanului Baroului Vrancea, reținut pentru trafic de droguri de riscLaurenţiu Ioanovici, nepotul decanului Baroului Vrancea, a fost reținut, alături de alţi şase tineri, într-un dosar pentru trafic de droguri de risc.

Un militar de la Academia Navala din Constanta, retinut pentru trafic de influenta
Un militar de la Academia Navală din Constanța, reținut pentru trafic de influență
Foto: observatorbn.ro

Laurenţiu Ioanovici, nepotul decanului Baroului Vrancea, Ioan Ioanovici, făcea parte dintr-o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de risc. Laurenţiu Ioanovici a fost reţinut, luni, alături de alţi şase tineri, în urma a zece percheziţii domiciliare desfăşurate în Bucureşti şi în judeţul Vrancea, notează Mediafax, citat de b1.ro.

Poliţiştii au ridicat în urma perchezițiilor și a prinderii în flagrant delict, telefoane mobile şi cântare electronice folosite în activitatea infracţională, aparatură specifică pentru realizarea unei culturi de cannabis, 2.500 de lei, 50 de grame de cannabis şi cinci grame de haşis.

Cei şapte ar fi constituit un grup infracţional organizat începând cu luna mai a anului în curs, potrivit cercetărilor, şi ar fi traficat aproximativ 700 de grame de cannabis, obţinând din activitatea infracţională 40.000 de lei.

Tinerii au fost reţinuţi, luni, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.

Etichete: barou, nepot, trafic de droguri, Vrancea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE