Laurențiu Reghecampf, acuzat că a bătut un tânăr de 17 ani într-un bar din Capitală FOTOLaurenţiu Reghecampf ar fi agresat un băiat de 17 ani într-un club din Bucureşti vineri seara, atunci când se afla în oraș alături de mai multe persoane. Astfel, se pare că antrenorul Stelei era într-o avansată stare de ebrietate şi ar fi intrat în conflict cu câţiva dintre colegii Rebecăi, fiica sa vitregă.

Incidentul s-a întâmplat în seara de vineri spre sâmbătă, într-un bar de lux din Bucureşti. Reghecampf, antrenorul Stelei, a fost însoţit, printe alţii, de Marius Ianuli, poreclit Mache şi de fiica sa vitregă, Rebeca, potrivit Cancan.ro.

Publicația susţine că Rebeca a mers la masa unor liceeni, la care se afla şi fostul ei prieten. La scurt timp, Reghecampf a mers la masa acestora, pentru a-i cere Rebecăi să revină la locul său, moment în care au început altercațiile. Aici, antrenorul Stelei a început să facă scandal şi i-a smuls şapca de pe cap fostului prieten al Rebecăi. În acel moment, unul dintre adolescenţii de la masă cu un fizic mai impunător s-a ridicat şi a încercat să calmeze lucrurile. Cu toate acestea, se pare că Reghecampf l-a luat de ureche şi l-a lovit cu capul în faţă.

Marius Ianuli a încercat şi el să aplaneze conflictul, însă nu a avut succes. Până la urmă, a intervenit un bodyguard şi Reghecampf s-a calmat cu greu. La final, antrenorul Stelei a încercat să-i ofere bani minorului pe care l-a agresat, dar acesta a refuzat. Cancan mai scrie că Reghecampf l-a contactat pe tatăl tânărului de 17 ani pentru a-i oferi bani şi bilete la meciurile Stelei, iar întreg incidentul a fost aplanat.

Etichete: Laurenţiu Reghecampf, Laurenţiu Reghecampf a batut un minor, laurentiu reghecampf steaua, scandal reghecampf

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE