LEGEA ANTIFUMAT face victime şi la şcoală. Ce au păţit şase elevi care învaţă în Sectorul 1Şase elevi de la Colegiul Tehnic Media din Sectorul 1 al Capitalei au fost prinşi de poliţiştii de proximitate când fumau în curtea şcolii şi au fost amendaţi, au declarat surse din Poliţie pentru MEDIAFAX.

LEGEA ANTIFUMAT face victime si la scoala. Ce au patit sase elevi care invata in Sectorul 1 (Foto evz.ro)
LEGEA ANTIFUMAT face victime şi la şcoală. Ce au păţit şase elevi care învaţă în Sectorul 1 (Foto evz.ro)

Potrivit surselor citate, directorul unităţii de învăţământ a fost cel care i-a prins pe elevi fumând şi a sesizat poliţia de proximitate.

Citeşte şi PRIMA AMENDĂ, dată în Capitală unui restaurant, pentru încălcarea LEGII ANTIFUMAT

5.000 de lei este valoarea primei amenzi primită de o societate comercială din Capitală pentru încălcarea Legii antifumat. Sancțiunea a fost dată joia trecută de către inspectorii Direcției Control a Poliției Locale a Municipiului București (PLMB). Poliţiştii au fost sesizaţi de vecini că în local se fumează.

Cei şase elevi au primit patru amenzi de 50 de lei, o amendă de 100 de lei şi un avertisment pentru fumat, au declarat surse oficiale. 

La rândul său, Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Bucureşti (ISMB), a declarat pentru MEDIAFAX că direcţiunea şcolii a informat ISMB-ul privind amendarea elevilor prinşi că au fumat în incinta unităţii de învăţământ.

Peste 200 de amenzi pentru nerespectarea legii antifumat, în 9 zile de la intrarea în vigoare

Oamenii legii au dat deja 211 amenzi și 295 de avertismente pentru încălcarea Legii antifumat, de la intrarea în vigoare a acesteia (17 martie).

Etichete: amenda legea antifumat, elevi, Sectorul 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE