Legea antifumat s-ar putea schimba. Ce amendamente au fost aprobate recentLegea antifumat s-ar putea modifica. Au fost aprobate două amendamente propuse de deputatul Daniel Fenechiu, care presupun modificarea definiţiei de spaţiu închis, dar şi permisiunea de a se fuma în spaţii închise.

Legea antifumat, modificata
Legea antifumat, modificată

Spațiul public închis este cel încadrat de pereți de jur împrejur, şi nu de doi pereţi cum era până acum. În plus, se va putea fuma în spațiile separate, complet izolate și inscripționate special, precum și pe terase exterioare amenajate în acest scop, scrie B1 TV.

"Am venit cu o propunere (...) în care am definit spațiul închis cum este un spațiu închis: încadrat de pereți de jur împrejur. Astfel, o terasă care are trei pereți și are un front liber nu mai este spațiu public închis, așa cum este în toată Europa", a declarat Daniel Fenechiu.

Cel de-al doilea amendament admis permite fumatul în spaţii separate, complet izolate şi special inscripţionate.

Etichete: amendamente lege antifumat, daniel fenechiu, lege antifumat, modificare lege, modificare lege antifumat

0/2 COMENTARII
Maximus
14 May 19:28
+0
VOTURI
-0
Ce n-a inteles acest deputat PP-DD (va dati seama cum a ajuns in parlament) este ideea ca fumatul este un viciu de care trebuie sa te lasi iar cei ce il practica imput si viata celor care nu il practica. Ceea ce nu inteleg este cum poate trece o astfel de modificare dupa un timp atat de scurt... De ce au votat forma anterioara?!
Relu
14 May 16:19
+0
VOTURI
-0
Asta e un lucru rau. Inseamna ca nefumatorii nu mai au ce cauta pe terase. Ideea e ca poti face ce vrei, cu conditia sa nu-i deranjezi pe ceilalti. Faptul ca nefumatorii ( care sunt majoritari ) nu fumeaza, nu deranjeaza pe nimeni. Fumatorii in schimb deranjeaza grav pe ceilalti. Nu e corect sa nu poti respira aer curat daca stai pe terase. De asta sunt facute terasele, ca sa stai la aer curat, nu ca sa inspiri fum de tigara...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h