Legea bugetului pe 2016, ADOPTATĂ de Parlament, pe ARTICOLE. Peste 300 de amendamente, respinsePlenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a adoptat marți pe articole și cu anexele aferente proiectul legii bugetului de stat pe 2016, numărul amendamentelor admise fiind de 22, iar cele respinse - 309.

Legea bugetului pe 2016, ADOPTATA de Parlament, pe ARTICOLE. 309 amendamente au fost respinse (Foto rfi.ro)
Legea bugetului pe 2016, ADOPTATĂ de Parlament, pe ARTICOLE. 309 amendamente au fost respinse (Foto rfi.ro)

Deputații și senatorii au reluat, marți, în plenul comun, dezbaterile la proiectul bugetului de stat pentru anul 2016. Votul final este programat să aibă loc în cursul zilei de miercuri.

CITEŞTE ŞI Ce se va întâmpla cu românii care au datorii sub 40 de lei la Fisc. Decizia ANAF

Românii care au datorii la stat mai mici de 40 de lei scapă de plata restanţelor. Decizia a fost publicată, joi, în Monitorul Oficial.

Plenul reunit al celor două Camere continuă, marţi, discuţiile pe marginea bugetului de stat pe 2016. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a impus un ritm alert de vot, astfel încât senatorii şi deputaţii au reuşit să adopte aproximativ 10 bugete de instituţii în mai puţin de 30 de minute, scrie romaniatv.net. 

Au fost aprobate bugetele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Ministerului Public, STS, SRI, SPP, SPP, Consiliul Legislativ, ANI şi ANSVSA.

Etichete: amendamente, legea bugetului de stat 2016, parlament

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE