Lemnele obţinute în urma toaletării copacilor, acordate ca ajutor de încălzire



Materialul lemnos obţinut în urma toaletării copacilor din Sectorul 4 va fi acordat ca ajutor de încălzire.

Lemnele obtinute in urma toaletarii copacilor, acordate ca ajutor de incalzire
Lemnele obţinute în urma toaletării copacilor, acordate ca ajutor de încălzire
Foto: Primăria Sectorului 4

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu – Piedone, a dispus, luni, distribuirea materialului lemnos, acordat ca sprijin pentru încălzirea locuinţei familiilor cu venituri reduse din Sectorul 4.

Astfel, Direcţia Generală de Asistenţă Socială Sector 4 a întocmit lista de priorităţi, fiecare dintre familiile – beneficiare urmând să primească câte 3 m3 de lemne.

"Materialul lemnos provine din acțiunile de toaletare, defrişare şi reducere de coronament, executate de ADPP Sector 4, iar cantităţile sunt transportate la domiciliul tuturor beneficiarilor de către echipele de lucrători ai societăţii.

În marea lor majoritate, cei care primesc acest tip de ajutor pentru încălzire, locuiesc în zonele de case situate pe raza limitrofă a sectorului, precum străzile Acțiunii, Drumul Crețeștilor, Jilavei, dar și de pe şos. Berceni, şos. Giurgiului şi str. Mitropolit Filaret.

Din anul 2008 și până în prezent, peste 1.000 de familii cu venituri reduse din Sectorul 4 au beneficiat de un ajutor de încălzire însumând peste 3.000 m3 de material lemnos", anunţă Primăria Sectorului 4, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Vezi şi: Cum se acordă ajutoarele pentru încălzirea locuinţei, în sezonul rece 2015-2016, în Sectorul 2

Etichete: ajutoare încălzire, Sectorul 4, toaletare copaci

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE