Lemnele de la arborii prăbuşiţi de viscol, acordate familiilor cu venituri reduse din Sectorul 4Lemnele strânse în urma toaletării arborilor prăbuşiţi de viscol au fost acordate familiilor cu venituri reduse din Sectorul 4 care folosesc sobe cu lemne pentru încălzire. 

Lemnele strânse au ajuns la familiile care locuiesc în zona străzilor Acţiunii, Drumul Creţeştilor, Jilavei, Mitropolit Filaret şi în cea a şoselelor Berceni şi Giurgiului.

Cantitatea totală de lemn distribuit este de aproximativ 80 de m3, beneficiare fiind 103 de familii.

„Având în vedere menţinerea temperaturilor extrem de scăzute, venim în sprijinul persoanelor care utilizează lemnele pentru încălzirea locuinţelor. Cum gerul persistă de zile bune, aceştia au epuizat cantitatea de 3 m3 pe care noi o distribuisem deja, de aceea, ne-am gândit să suplimentăm, oferindu-le materialul lemnos rezultat din toaletarea copacilor prăbuşiţi de viscol. Este o altă măsură pe care o adoptăm pentru a-i ajuta pe oameni, după ce am decis despăgubirea proprietarilor autovehiculelor pe care au căzut aceşti arbori”, a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Etichete: Daniel Băluță, încălzire, lemne, Sector 4, viscol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h