Lenovo lansează smarphone-ul cu cea mai rapidă încărcare din lumeAnul acesta, Lenovo lansează smartphone-ul Motorola care se va vinde cel mai bine din istorie, cel mai simpatizat telefon din Brazilia şi telefonul care se încarcă cel mai repede din lume.

Lenovo lanseaza smarphone-ul cu cea mai rapida incarcare din lume (Foto noobz.ro)
Lenovo lansează smarphone-ul cu cea mai rapidă încărcare din lume (Foto noobz.ro)

Compania deţinută de Lenovo a poziţionat Moto G drept cel mai accesibil dispozitiv, iar pe Moto X Style drept urmaşul său, ceea ce face să aibă sens faptul că Moto X Play este în mijloc, informează Noobz.ro.
Motorola spune că Moto X Style este "telefonul care se încarcă cel mai repede din lume" când este utilizat cu încărcător TurboPower, cu posibilitatea de încărcare de până la 50% mai rapidă decât cea a Samsung Galaxy S6. Smartphone-ul vine în 3 variante: 16, 32 şi 64 GB memorie internă, dar există şi un card microSD de 128 GB. Dispozitivul va rula cel mai recent sistem de operare de la Google, Android 5.1.1 (Lollipop).
Moto G se aşteaptă să aibă display de 720p cu Gorilla Glass, cameră de 13MP cu bliţ pe spate şi o cameră pentru selfie de 5MP. Dispozitivul va avea o baterie de 2,470 mAh, iar preţul va fi de aproximativ 190 de dolari. 

Etichete: incarcare rapida, lenovo, smartphone

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE