Liberali bucureşteni, în stradă, pentru a protesta împotriva schimbării lui ChilimanO parte din liberalii din Capitală au ieşit în faţa sediului partidului de pe Bd. Magheru, pentru a protesta faţă de decizia conducerii centrale a partidului, de a-l elimina pe primarul Sectorului 1 de la conducerea filialei din Capitală.

Tot astăzi, Crin Antonescu a anunţat că La Sectorul 2 a fost numit Adrian Neacşu în locul lui Cristian Popescu, iar la sectorul 4 a fost eliberat din funcţie Giani Dinu şi investit în funcţie deputatul Daniel Chiţoiu.

"Sunt stupefiat. Nu reuşesc să găsesc o explicaţie plauzibilă pentru această decizie. Andrei Chiliman este preşedintele ales al PNL Bucureşti, sub mandatul său partidul a ajuns la 40%, fiind primul partid din Bucureşti. Este şi candidatul nostru la Primăria Sectorului 1, cu 75% intenţie de vot. Decizia schimbării lui Chiliman este una nedreaptă şi va dăuna imaginii partidului”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban, fost vicepreşedinte PNL, condamnă şi el decizia luată luni de conducerea PNL: ”Nu se iau astfel de decizii în pragul alegerilor şi mai ales în cazul unor persoane care trebuie răsplătite pentru eforturile lor. A fost o decizie luată din scurt. Șefii de filiale sunt aleşi şi pot fi demişi doar în situaţii excepţionale, dacă încalcă deciziile partidului. Domnul Chiliman ar fi trebuit premiat”, a mai spus Orban.

Etichete: Bucureşti, Chiliman, PNL, Sectorul 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h