Liberalii decid astăzi cine va fi candidatul lor la prezindențialeLiberalii vor decide luni cine îi va reprezenta în cursa prezidenţială. Deşi sondajele îl dau învingător detaşat pe actualul lider, Klaus Iohannis, Crin Antonescu nu renunță la candidatura sa. 

Liberalii decid astazi cine va fi candidatul lor la prezindentiale
Liberalii decid astăzi cine va fi candidatul lor la prezindențiale
Foto: realitatea.net

Klaus Iohannis este cel mai bine clasat candidat al PNL în cursa prezidențială, arată datele unui sondaj de opinie realizat de IRSOP la comanda PNL, cu o zi înainte de desemnarea candidatului la Prezidențiale în Delegația Permanentă, potrivit realitatea.net.

Potrivit cercetării IRSOP, realizată în perioada 10-17 iulie, pe un eșantion de 1.400 de oameni, Klaus Iohannis este cel mai clasat concurent al Opoziției în turul doi al cursei prezidențiale contra lui Victor Ponta.

Ludivic Orban, deputat PNL a declarat că sondajul va conta puțin. Și Cozmin Gușă, consultant politic, a spus că sondajele potrivit cărora Klaus Iohannis este preferat în fața lui Crin Antonescu sunt la comandă și că acestea nu contează. Desemnarea se va face prin vot.

Etichete: Crin Antonescu, cursa pentru Cotroceni, Klaus Iohannis, liberali, prezidențiale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE