Librăria Cărtureşti Quinet devine Fandom, un spaţiu dedicat benzilor desenateLibrăria Cărtureşti de pe strada Edgar Quinet din București se transformă, pe 28 ianuarie, în Fandom, un spaţiu dedicat benzilor desenate şi celor care le citesc sau le creează în România.

Libraria Carturesti Quinet devine Fandom, un spatiu dedicat benzilor desenate
Librăria Cărtureşti Quinet devine Fandom, un spaţiu dedicat benzilor desenate

Librăria Cărtureşti Quinet devine Fandom, un spaţiu dedicat benzilor desenate. Transformarea va fi sărbătorită pe 28 ianuarie, de la ora 17:00, printr-o petrecere de deschidere cu punch şi DJ set, la care invitaţii pot veni costumaţi în personajele preferate. Cele mai interesante costume vor fi premiate la sfârşitul serii cu reviste, albume şi accesorii pentru super-eroi. În plus, în ziua deschiderii, toate produsele vor avea o reducere de 10% faţă de preţul de la raft, potrivit organizatorilor evenimentului.

Deşi este cea mai mică dintre librăriile Cărtureşti, Fandom - situată pe strada Edgar Quinet, numărul 9, din Bucureşti - îşi propune să găzduiască un regat al benzii desenate: romane grafice, reviste, antologii, albume, fanzine, manga & BD româneşti şi de peste hotare, dar şi figurine, boardgames şi selecţii de filme şi seriale. Printre revistele care vor fi oferite ca premii se numără: Deadpool 5, Iron Man 5, Thor 5 şi albumul Deadpool Omoară Universul Marvel.

Spaţiul a fost reamenajat pentru a face loc unor mici expoziţii temporare de BD, iar tavanul a fost desenat cu ocazia deschiderii de Alexandru Ciubotariu, autor şi colecţionar de benzi desenate şi creatorul personajului urban Pisica Pătrată, scrie Mediafax. 

Librăria Fandom va fi deschisă începând din 28 ianuarie de luni până vineri, între orele 12:00 şi 20:00, şi sâmbăta, între 11:00 şi 18:00.

Etichete: Benzi Desenate, carturesti, Fandom, librarie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h