Librăria "Mihail Sadoveanu" va fi mutată pe strada AcademieiSediul librăriei Sadoveanu, din bulevardul Magheru, a fost retrocedat proprietarilor, astfel că librăria va fi mutată în spaţiul din Edgar Quinet.

Libraria Sadoveanu se muta din bulevardul Magheru
Libraria Sadoveanu se muta din bulevardul Magheru
Foto: magazinuldesah.ro

Libraria "Mihail Sadoveanu" se muta intr-o cladire de pe strada Academiei, colt cu Edgar Quinet, dupa ce sediul de pe bd. Magheru a fost retrocedat proprietarilor. Potrivit hotnews.ro, notificarea de punere in posesie a spatiului a venit in iulie 2015, dar a existat o intelegere ca Libraria "Mihail Sadoveanu" sa functioneze pana la finalul anului in spatiul de pe bd. Magheru, cladirea Ciclop.

"Zilele acestea, din motive obiective, libraria se muta din sediul de pe Bulevardul Magheru, in cel de pe Academiei, colt cu Edgar Quinet. Le dam intalnire, in curand, prietenilor Librariei Sadoveanu si tuturor iubitorilor de carte sa vina la noul sediu si fie alaturi de noi la acest nou inceput", a declarat Marieta Seba, director general al Companiei de Librarii Bucuresti (CLB), citata in comunicat.

Etichete: libraria sadoveanu, librarie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE