Liceenii cu idei pot primi până la 2.500 de lei pentru a le pune în aplicareYouthBank Bucureşti lansează cel de-al cincilea concurs de proiecte adresat liceenilor bucureşteni din sectoarele 1 şi 2. Proiectele propuse pentru finanţare trebuie să aibă un impact în comunitate şi să reprezinte o soluţie la o nevoie identificată, cele mai bune dintre ele primind până la 2.500 lei pentru a fi implementate.

Liceeni cu idei pot primi pana la 2.500 de lei pentru a le pune in aplicare
Liceeni cu idei pot primi până la 2.500 de lei pentru a le pune în aplicare

În perioada octombrie 2013 – februarie 2014, echipa YouthBank București formată din 13 liceeni, a creat un fond în valoare de 23.000 lei. Fondul a fost creat prin intermediul unor mecanisme de atragere de resurse precum vânzarea de felicitări, organizarea unui concert caritabil si a unei petreceri tematice, banii mobilizați de echipa YouthBank fiind dublați de partenerul național al programului, BRD – Groupe Societe Generale.

Până la 28 martie 2014, liceenii care studiază în sectoarele 1 și 2 pot să acceseze fondul YouthBank pentru a obține o finanțare de până la 2.500 lei pentru proiectele prin care doresc să producă o schimbare în comunitate și care reprezintă o soluție la o nevoie identificată de ei. Sunt încurajate proiectele care dezvoltă activități de antreprenoriat social, asigurând continuarea inițiativei și un impact pe termen lung, inclusiv prin identificarea și mobilizarea altor resurse din comunitate.

Pentru a aplica la această rundă de finanțare a programului:

Echipa trebuie să fie formată din minim 3 liceeni care studiază în Sectorul 1 sau 2;

proiectele propuse trebuie să se desfășoare în București;

proiectele pot răspunde unor nevoi identificate la nivelul comunității și pot acoperi orice domeniu, de la activități sportive, artă sau ecologie, la sănătate, muzică sau IT etc.;

suma solicitată poate fi de maxim 2.500 lei pentru un proiect;

perioada de implementare a proiectelor 11 aprilie – 2 iunie 2014.

Aplicațiile pot fi trimise până la adresa bucuresti@youthbank.ro până la data de 28 martie 2014. Înscrierea se face pe baza formularului-tip de aplicare și a formularului de buget care pot fi descărcate, împreună cu ghidul de finanțare al concursului, de pe site-ul www.bucuresti.youthbank.ro. 

VEZI AICI: Ce proiecte au finanţat bancherii de 17 ani din Bucureşti 

Etichete: YouthBank

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h