Licitaţia pentru DEZINSECŢIA în Bucureşti a fost SUSPENDATĂLicitaţia pentru dezinsecţia în Bucureşti a fost suspendată, după ce una dintre firmele participante a depus o nouă contestaţie.

Licitatia pentru DEZINSECTIA in Bucuresti a fost SUSPENDATA
Licitaţia pentru DEZINSECŢIA în Bucureşti a fost SUSPENDATĂ

Primăria Capitalei spera ca săptămâna aceasta să aibă un câştigător al licitaţiei de dezinsecţie pentru tot Bucureştiul. Doar că una dintre firmele participante a depus, din nou, contestaţie, potrivit digi24.ro.

„Primăria Municipiului Bucureşti a suspendat procedura de achiziţie publică până la primirea motivării deciziei Curţii de Apel pentru punere în aplicare", scrie într-un comuncat al Primăriei Generale.

Până atunci, se fac tratamente împotriva ţânţarilor doar în zonele pe care le administrează Primăria Generală. Centrul de Protecţie a Plantelor, aflat în subordinea municipalităţii, are însă la dispoziţie doar şapte maşini de intervenţie. Instituţia susţine că face tot ceea ce poate în condiţiile date.

„Am făcut tratamente în parcurile din nordul Capitalei, Herăstrău, Mioriţa, Bordei, Floreasca, Cişmigiu. Am trecut de două ori pe acolo. Urmează partea a doua, în vest. Ar mai fi Tineretului, Carol, Unirii", a declarat Tudorel Popa, şeful Serviciului Tratamente Fitosanitare al Centrului de Protecţie a Plantelor.

Potrivit contractului care urmează să fie încheiat, Primăria Capitalei va plăti aproape 8 milioane de euro pentru tratamentele de dezinsecţie şi deratizare, în următorii patru ani.

Etichete: contract dezinsectie bucureşti, dezinsectie Bucuresti, Primăria Capitalei

0/4 COMENTARII
Cris
22 Jul 16:42
+0
VOTURI
-0
Bucurestiul colcaie de tzantzari care pot transmite boli, iar sectorul 3 bubuie de tzantari ca niciodata. Acu, cativa ani stropeau din doua in doua zile pentru a mai sifona niste bani, acum e JALE... Cred ca sunt 2 ani legati de cand n-a mai stropit nimeni, semn ca Negoitza s-a vazut cu sacii in car si nu-i mai pasa de nimic.
WZY
22 Jul 12:07
+0
VOTURI
-0
este mai "ieftin" sa lasam tantarii si sa plecam in concediu din primarie ... ce ne facem , ca nu vedem nici o noutate , in afara de taierea pomilor ca trebuie ca nu trebuie ...??
vlad
22 Jul 12:04
+0
VOTURI
-0
Mda si intre timp ne mananca tantarii astia tigru... la inceput am zis ca ma pisca o musca la cat de mare era. L-am plesnit si ii ramasese trompa infipta, cum ramane la albine acul... sinistra treaba.

Dar eu nu inviovatesc pe astia de au facut contestatie, pana la urma e vorba de bani, de supravietuirea companiei. Dau vina pe primarie ca nu stie sa faca un caiet de sarcini pt licitatii, sau ca nu vor... si dau vina pe Firea ca a plecat in concediu dupa alegeri
pesedeaua
22 Jul 11:05
+0
VOTURI
-0
Firmele celorlalte partide se contreaza cu pesedeaua si pe prosti ii mananca tintarii si capusele. Mafia securisto-interlopa lucreaza. Mai eficient ca niciodata.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE