Licitația pentru primul lot al autostrăzii Comarnic-Brașov a fost anulatăLicitația pentru construcția Lotulul I al autostrăzii Comarnic-Brașov a fost anulat de CNADNR. Pentru primul lot, în lungime de 4 km și situat în apropiere de Comarnic, "au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme", motivează CNADNR anularea licitației. 

Licitatia pentru primul lot al autostrazii Comarnic-Brasov a fost anulata
Licitația pentru primul lot al autostrăzii Comarnic-Brașov a fost anulată

Licitatia pentru constructia Lotului 1 in lungime de 4 km de langa Comarnic din Autostrada A3 Comarnic - Brasov a fost anulata de catre Compania de Autostrazi printr-un anunt postat pe site. In luna octombrie au fost depuse ofertele pentru cele doua loturi de capat ale autostrazii Comarnic - Brasov, iar pentru Lotul 1 s-a primit o singura oferta de la firma Spedition UMB in valoare de 152 milioane lei, scrie Hotnews.ro. 

In anuntul postat de catre CNADNR pe site-ul sau in luna decembrie se precizeaza ca motivul pentru care a fost anulata licitatia este ca "Au fost depuse numai oferte inacceptabile si/sau neconforme".

Pe 13 octombrie au fost depuse ofertele pentru proiectarea si executia loturilor de capat ale autostrazii A3 Comarnic - Brasov. Este vorba de Lotul 1 de 4 km de langa Comarnic si de Lotul 2 de circa 6 km de langa localitatea Cristian din apropiere de Brasov. Daca pentru Lotul 2 au intrat in lupta mai multi constructori si concurenta e ridicata, surpriza vine pe Lotul 1 unde s-a depus o singura oferta din partea unei firme romanesti.

Este vorba de UMB Spedition care a ofertat circa 152 de milioane de lei, 92% din valoarea estimata de CNADNR.

Cele doua Loturi de la capetele autostrazii A3 Comarnic - Brasov au fost scoase la licitatie in luna iulie, dupa ce cu o luna inainte guvernul anuntase ca a picat controversata concesiune cu asocierea Vinci - Strabag - Aktor.

Etichete: autostradă, autostrada comarnic-brasov, CNADNR, licitaţie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h