Licitaţia pentru primul tronson al autostrăzii Comarnic-Braşov, ANULATĂLicitaţia pentru primul tronson al autostrăzii Comarnic-Braşov, organizată de CNADNR, a fost anulată întrucât singurul ofertant a refuzat să ofere clarificări în faţa comisiei de licitaţie.

Licitatia pentru primul tronson al autostrazii Comarnic-Brasov, ANULATA
Licitaţia pentru primul tronson al autostrăzii Comarnic-Braşov, ANULATĂ
Foto: observatorulph.ro

Procedurile de licitaţie pentru primul tronson al autostrăzii Comarnic-Braşov au fost anulate pentru că ofertantul Spedition UMB a refuzat să răspundă clarificărilor cerute de comisia de licitaţie, potrivit unor surse din cadrul CNADNR, scrie capital.ro

Valoarea estimată a contractului, conform anunțului de licitație, era de 166,85 milioane de lei fără TVA. Până la termenul limită, compania a primit o singură ofertă, din partea Spedition UMB, cu o valoare de 152 milioane de lei.

CNADNR nu a anunţat oficial că a descalificat firma Spedition UMB. Anunţul apare doar pe site-ul companiei, la secţiunea de achiziţii. Motivul pentru care licitaţia a fost anulată: "au fost depuse numai oferte inacceptabile şi/sau neconforme", conform anuntului publicat în sistemul electronic de achiziții publice și pe site-ul CNADNR.

Etichete: autostradă, CNADNR, comarnic sibiu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE