Licitaţie în SEAP privind realizarea unei strategii de transformare a Bucureştiului în smart cityPrimarul general, Gabriela Firea, a anunțat că peste câteva zile va fi publicată în SEAP licitația privind realizarea unei strategii de transformare a Bucureștiului în smart city.

Harta Bucuresti
Hartă Bucureşti
Foto: Google Maps

"Avem o preocupare constantă în ceea ce privește domeniul smart city, de aceea vom publica pe SEAP, în câteva zile, anunțul privind demararea procedurii de achiziție pentru o strategie smart city pentru Capitală. Ne dorim acest lucru pentru că avem foarte multe propuneri care sunt extrem de interesante din partea companiilor private, românești și străine. Unele se referă la proiecte majore, de zeci de milioane de euro, altele se referă la simple aplicații pentru smartphone. Toate sunt interesante, dar cred că este foarte dificil de ales pe criterii subiective din toate aceste propuneri. Prin urmare, este profesionist și înțelept să apelăm la cei mai buni specialist în domeniu și să avem o strategie smart de dezvoltare a Capitalei", a precizat edilul general, conform unui comunicat transmis de PMB.

Gabriela Firea a reamintit că în ultima ședință a Consiliului General al Municipiului București a fost aprobat un proiect de hotărâre care vizează reducerea numărului de avize pe care companiile trebuie să le obțină în domeniul utilităților pentru lucrări de infrastructură.

"Prea multe avize și aprobări înseamnă foarte multă birocrație, iar acest lucru duce la îndepărtarea investitorilor privați, romani și străini. Am analizat toate aceste avize și am ajuns la concluzia că unele sunt redundante, iar altele nu sunt deloc necesare, astfel încât, pentru a ușura parcursul birocratic, încercam să restrângem cât de mult numărul acestor avize", a declarat ea.

Etichete: Bucureşti, bucuresti smart city, licitatie seap bucuresti, SEAP

0/3 COMENTARII
Igorrot
02 Dec 10:12
+0
VOTURI
-0
Осень глина на обуви
Если вы хотите чистоты в спорткомплексе используйте мешки для мусора,
не дорогие отличного качества мешки для мусора
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ МЕШКИ ДЛЯ МУСОРА
Igorrot
01 Dec 18:42
+0
VOTURI
-0
Ненастье сырость под ногами
Заходите в детский сад одеваете бахилы и все чисто,
не дорогие крепкие бахилы
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ БАХИЛЫ
Eugen
29 Nov 12:58
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148.https://petitieonline.net/petitie/22226144.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de linie de tramvai modernizată!Să ne unim în rugăciune pentru Gabriela Firea să reușească să aducă Metrorex în subordinea municipalității!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h