Licitaţie pentru dotarea cabinetelor stomatologice şcolare din BucureştiAdministrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București a publicat, miercuri, pe SEAP un anunț privind lansarea unei licitații vizând achiziționarea de unituri dentare complete și sterilizatoare cu abur necesare pentru dotarea cabinetelor de medicină dentară din unitățile școlare.

PMB modernizeaza cabinetele medicale din scolile bucurestene
PMB modernizează cabinetele medicale din şcolile bucureştene

Durata acordului cadru va fi de 24 de luni de la data atribuirii contractului, iar valoarea estimată fără TVA este cuprinsă între 1,6 - 4,9 lei milioane lei. Ofertantul va trebui să facă dovada furnizării de produse similare în ultimii trei ani.

Criterii de atribuire: prețul ofertei (75%), garanție + garanție extinsă (15%), timp de intervenție service în perioada de garanție de 24 de luni (10%). Termenul limită pentru primirea ofertelor: 6 noiembrie.

Primăria Capitalei informa, pe 8 septembrie, că sunt în desfășurare procedurile de achiziții pentru utilarea cabinetelor stomatologice școlare cu unituri dentare și cu sterilizatoare cu aburi-autoclave. PMB menționa că au avut loc întâlniri cu reprezentanții Ministerului Sănătății pentru aprobarea unor modificări ale legislației în vigoare, pentru a se permite autorităților locale să achiziționeze materialele sanitare necesare cabinetelor stomatologice, dar și pentru actualizarea condițiilor necesare pentru desfășurarea activității unui cabinet școlar.

Pe 25 august 2016, Consiliul General al Capitalei a adoptat o hotărâre în baza căreia Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale urma să demareze un program pentru dotarea și modernizarea a 143 de cabinete de asistență medicală școlară dentară și a 450 de cabinete de asistență medicală.

Primarul general, Gabriela Firea, preciza la momentul respectiv că situația acestor cabinete este mult sub așteptările părinților, care vor să aibă garanția că în grădinițele, școlile, liceele și universitățile din Capitală se poate asigura o asistență medicală eficientă.

"Suma totală estimată pentru acest program este de trei milioane de euro. Ce se va achiziționa? Pentru cabinetele medicale școlare: aparatură de urgență medicală, aparate puls oximetru, aparate pentru măsurarea glicemiei, stetoscoape, aparate EKG portabile, laptopuri, imprimante, aparate de aer condiționat, completarea pieselor de mobilier medical, frigidere mici. Pentru cabinete stomatologice școlare se vor achiziționa: scaune stomatologice, diverse piese de instrumentar, aparate de distilat apa, aer condiționat, laptop-uri, imprimante", a explicat ea.

Etichete: Bucureşti, cabinete stomatologice, cabinete stomatologice scolare, licitatie cabinete scolare

0/4 COMENTARII
carla
11 Oct 15:04
+0
VOTURI
-0
Oferta de împrumut și investiții pentru a începe anul nou 2018

Mă adresez oricărei persoane care are nevoie de acțiunile pe care le acord credite de la 3000 € la 90.000.000 € pentru orice persoană capabilă să o ramburseze cu o rată a dobânzii de 2% la 5% l și un interval de timp cuprins între 1 și 15 ani, în funcție de suma solicitată.
Fac acest lucru în următoarele domenii:

- Imprumut financiar
- Credit imobiliar
- împrumut de investiții
- Credite pentru automobile
- Datoria de consolidare
- Răscumpărarea creditelor
- Credite personale
- Ești blocat.

Dacă sunteți într-adevăr în nevoie, vă rugăm să-mi e-mail pentru mai multe informații.
Vă rugăm să mă contactați prin e-mail: carlamorino01@gmail.com

email: carlamorino01@gmail.com

email: carlamorino01@gmail.com
TJosephhus
11 Oct 07:16
+0
VOTURI
-0
http://bit.ly/2hiePjo - BrainRush – натуральное средство на основе мицелл, вытяжек и концентратов лекарственных растений с добавлением глицина, биотина и комплекса витаминов В.
Улучшает передачу нервных импульсов и работу всех отделов головного мозга, помогает при нарушениях функции памяти.
BrainRush легко усваивается организмом и начинает действовать максимально быстро, дополнительно воздействует на функции эндокринной, имунной и нервной систем.
Эффективен в любом возрасте.

http://tinyurl.com/yb9h9jty - BRAINRUSH – ЭТО УНИКАЛЬНОЕ СЕРТИФИЦИРОВАННОЕ СРЕДСТВО

Не содержит ГМО Не содержит вредных для здоровья красителей.
Не содержит вредных для здоровья консервантов.
Не имеет противопоказаний.
Запатентованный синергический фитокомплекс.

http://ow.ly/DzTd30e46cE - BRAINRUSH исключительно натуральные компоненты, не наносящие вреда организму.
Активные вещества корневища солодки, шалфея и пустырника пятилопастного повышают устойчивость нервных клеток к кислородному голоданию, активизируют
умственную деятельность, способствует улучшению памяти и сна.
LarryJam
06 Oct 21:35
+0
VOTURI
-0
http://escortpratodure.xyz/28-06-2017-1.php
dating in nottingham free
scientific methods of dating the earth
nnnx
05 Oct 20:52
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de transportul public al capitalei!https://petitieonline.net/petitie/04526149.Semnați,oameni buni!Capitala are nevoie de M5 până în 2020 integral!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE