Licitaţiile pentru autostrada spre Moldova au fost lansate oficialLicitatiile pentru studiile si proiectarea drumulului de mare viteză pe ruta Ploiesti-Buzau-Focsani-Bacau-Pascani au fost publicate in SEAP.

Licitatiile pentru autostrada spre Moldova au fost lansate oficial
Licitaţiile pentru autostrada spre Moldova au fost lansate oficial

Cele patru contracte licitate au o valoarea maxima estimata de 29 milioane de euro si o durata de 24 de luni. Autostrada sau drumul expres cu o lungime de aproape 330 km are menirea sa preia traficul pe ruta Nord-Sud, acolo unde se inregistreaza cele mai mari valori a traficului din Moldova si care in prezent se desfasoara pe DN2, un drum national cu cate o banda pe sens si un acostament putin mai lat folosit adesea de catre soferi drept inca o banda de circulatie - unul din drumurile nationale cele mai periculoase dupa numarul de accidente.

Licitatiile pentru drumul expres de mare viteza pe ruta Ploiesti-Buzau-Focsani-Bacau-Pascani au fost lansate, joi, in SEAP, dupa mai bine de o luna de cand Compania de Drumuri anunta ca a finalizat documentatia si la mai bine de un an de cand se discuta public de aceasta procedura.

Drumul expres sau Atuostrada spre Moldova pe directia Nord-Sud este unul din proiectele prioritare din recent adoptatul MasterPlan de Transport, cu o valoare estimata la circa 1,3 miliarde de euro (75% fonduri europene).

Etichete: autostrada spre moldova, autostrazi romania, Ploiesti-Buzau-Focsani-Bacau-Pascani

0/2 COMENTARII
Caine
24 nov 12:09
+0
VOTURI
-0
Nu e nicio reteta deosebita.Pur si simplu NU s-a furat din ingrediente.
zzz
24 nov 12:02
+0
VOTURI
-0
E85 are mari suprafete cu asfalt de acum 15-20 de ani care se prezinta impecabil ! Fara nici o "intretinere" (carpire) - fara bani bagati regulat in intretinerea suprafetei... de ce nu se foloseste aceeasi reteta - ar fi realizate economii majore pe termen mediu -lung ! cmon

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE