Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, află miercuri dacă va fi extrădat din FranţaGregorian Bivolaru află, miercuri, dacă va fi extrădat sau nu din Franţa. Magistrații francezi decid dacă liderul MISA va ajunge să-şi ispăşească pedeapsa într-o pușcărie din România. Bivolaru nu vrea să fie adus în țară pentru a-şi ispăşi pedeapsa, iar avocaţii săi fac acum tot posibilul ca el să rămână în penitenciarul de lângă Paris.

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, afla miercuri daca va fi extradat din Franta  (Foto enational.ro)
Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, află miercuri dacă va fi extrădat din Franţa (Foto enational.ro)

Apărătorii lui Gregorian Bivolaru invocă diferite motive pentru a-l scăpa de extrădare. Ei spun că liderul MISA are statut de refugiat politic în Suedia şi că nu poate fi extrădat, scrie romaniatv.net. De asemenea, ar exista pericolul ca drepturile să-i fie încălcate în România. 

CITEŞTE ŞI Fondatorul MISA, Gregorian Bivolaru, judecat la Cluj într-un dosar privind traficul de persoane

Fondatorul MISA, Gregorian Bivolaru, va fi judecat la Curtea de Apel Cluj într-un dosar privind traficul de persoane. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 10 mai.

În fața magistraților, Gregorian Bivolaru nu a explicat de ce iniţial s-a prezentat poliţiei franceze drept cetăţean bulgar. În schimb, a menţionat că, înainte de 1989, el a fost declarat iresponsabil de un institut psihiatric din România. Judecătorul nu va ţine cont de aceste precizări, deoarece audierea se referă strict la procedura de extrădare.

Gregorian Bivolaru era dat în urmărire internaţională de 12 ani. El a fost supravegheat în Franţa, după ce mai multe tinere au povestit cum au fost ademenite şi exploatate sexual, la comanda acestuia.

Bivolaru va trebui să ispăşească pedeapsa de şase ani de închisoare pentru relaţii sexuale cu un minor, sentinţă definitivă primită în 2013.

Etichete: extradare franta, gregorian bivolaru, lider MISA

0/1 COMENTARII
Iion
23 Mar 10:43
+0
VOTURI
-0
Stiri in timp real despre Gregorian Bivolaru http://misatv.ro/news/

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE