Liderul protestatarilor din Piața Universității, George Epurescu, AMENDAT DE JANDARMERIEGeorge Epurescu a scris pe pagina sa de Facebook că a primit un Proces Verbal de Contravenție din partea Jandarmeriei Române pentru organizarea protestului pașnic de duminică, 7 iunie.

Liderul protestatarilor din Piata Universitatii, George Epurescu, AMENDAT DE JANDARMERIE
Liderul protestatarilor din Piața Universității, George Epurescu, AMENDAT DE JANDARMERIE
Foto: facebook/ Uniți Salvăm

Liderul protestatarilor din Piața Universității a declarat pe Facebook că amenda de 1.000 lei este pentru "organizarea de adunare publica nedeclarata pe 7 iunie 2015".

Organizația Uniți Salvăm va oferi asistență juridică gratuită protestatarilor care au primit sau vor primi prin poştă procese verbale de constatare a contravenţiilor pentru că au participat duminică, 7 iunie, la protestul pașnic din Piața Universității. 

CITEȘTE ȘI: UNIȚI SALVĂM oferă asistență juridică GRATUITĂ protestatarilor din Piața Universității

MARȘ PENTRU EGALITATEA ÎN FAȚA LEGII. PONTA - DEMISIA. JOI, 11 IUNIE. Organizația "Uniți Salvăm" anunță organizarea unui marș pentru egalitatea în fața legii și drept la libera exprimare. PONTA - DEMISIA". Marșul se va începe în jurul orei 19:00, cu plecare din Piața Universității și va continua până la Palatul Parlamentului.

Etichete: 7 iunie, amendă, contravenție, George Epurescu, Jandarmeria, Jandarmeria Română, protest pașnic, proteste, uniti salvam

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE