Liderul reţelei de prostituţie cu minore, Paul Mânzu, DAT ÎN URMĂRIRE, după ce a fugit de arestOrdonanţa de reţinere pe numele său a expirat înainte ca judecătorii să decidă arestarea preventivă, aşa că Mânzu a fost eliberat, însă el nu s-a prezentat apoi la Poliţie şi nici nu a fost găsit acasă.

Dosarul proxenitism cu minore: Elevele erau drogate inainte de a fi puse sa se prostitueze
Dosarul proxenitism cu minore: Elevele erau drogate înainte de a fi puse să se prostitueze
Foto: ziare.com

Paul Mânzu, liderul reţelei din Timişoara de prostituate pentru vedete, a dispărut. Paul Mânzu a fost dat în consemn la toate secţiile de Poliţie din Timişoara, la punctele de trecere frontieră şi în toate judeţele învecinate Timişului, potrivit ziare.com.

Alături de el, în dosarul de trafic cu minore au mai primit mandate de arestare preventivă Ovidiu Torj, fostul soţ al lui Brigitte Sfăt şi un poliţist de la Secţia 1 din Timişoara. Gino Manzotti de la DJ Project şi judecătorul Nicolae Aurel Tomuş au fost puşi sub control judiciar.

În urma perchezițiilor efectuate joi, poliţiştii au pus în aplicare 18 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri. Din cercetări a reieşit că, în ultimii ani, cei 10 membri ai grupării infracţionale, cu vârste între 25 şi 40 de ani, ar fi racolat şi exploatat sexual mai multe tinere, printre care şi minore, se arată în comunicatul de presă remis redacției.

În fapt, victimele ar fi fost obligate să practice prostituţia, fiind plasate în diferite locuințe din Timișoara și Arad.

Inițial, membrii grupării ar fi început relații amoroase cu victimele, oferindu-le cazare și întreținându-le, după care, prin amenințări și violență, le-ar fi obligat să întrețină relații sexuale cu diferite persoane, contra unor sume de bani.

În urma administrării probatoriului, 5 membri ai grupării au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, iar faţă de alte 7 persoane a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliţiei Române și al Serviciului Român de Informații.

La activităţi au participat şi polițiști ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale – Inspectoratul de Poliție Județean Timiş, specialiști din cadrul D.G.A. Timiș și jandarmi.

Reţeaua ar fi fost condusă de Paul Vasile Mânzu, un cunoscut membru al lumii interlope din Timişoara la vila căruia aveau loc întâlnirile între fete şi clienţi. Vizat de percheziţii a fost şi Ovidiu Torj, fostul soţ al lui Brigitte Năstase, acum soţia lui Ilie Năstase. Torj ar fi făcut parte din aceeaşi reţea.

Etichete: arest, diicot, grupare, Paul Mânzu, prostituţie, proxenitism, timisoara

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h