Liderul trupei Antract: Cred că 70% dintre cluburile underground din România se vor închideLiderul trupei rock Antract a declarat luni ca se asteapta ca in perioada urmatoare aproximativ 70% dintre cluburile underground din Romania sa se inchida, in urma tragediei de la Colectiv.

Liderul trupei Antract: Cred ca dintre cluburile underground din Romania se vor inchide
Liderul trupei Antract: Cred că dintre cluburile underground din România se vor închide
Foto: devoratorulmonden.ro

"Sunt dupa doua zile in care parca traiesc in alt film. Am patru prieteni care au murit si altii care se lupta sa supravietuiasca. Am patru prieteni pe care stiu ca am sa-i vad doar in poze de acum inainte. Nu credeam sa pot trai vreodata asa ceva. Plang si am o senzatie de voma, e pe fond psihic. Vorbesc la telefon cu alti prieteni si suntem in stare de soc. Ma doare sufletul sa-mi vad prieteni in cosciuge, sa vad colegi in suferinta, mame care sunt efectiv socate. Cand ma uit la cladirea fabricii Pionierul si se vede bannerul cu Antract acolo, e parca ceva ireal. Acolo au murit tineri frumosi care au deschis o carte, care au venit sa guste un fenomen artistic, oameni care iubeau metafora", spune liderul Antract, conform Hotnews.ro.

 

Bobita Catusanu a adaugat ca "Ma gandesc ca peste 70% dintre cluburile underground se vor inchide, iar pentru trupele de rock va fi din ce in ce mai greu sa aiba unde concerta. Pe de alta parte, nu vorbesc doar in numele Antract, vorbesc si ca tata, e clar ca fiul meu atunci cand merge la un concert intr-un pub, vreau sa fie in securitate si in siguranta."

Etichete: antract, club, colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h