Liderul trupei Iris, Nelu Dumitrescu, are mari probleme de sănătate. Bateristul se retrage definitivNelu Dumitrescu, bateristul şi liderul formaţiei Iris, are mari probleme de sănătate şi este nevoit să se retragă definitiv. Acum şapte ani, şi solistul Cristi Minculescu a fost la un pas de moarte şi doar un transplant de ficat l-a salvat.

Liderul trupei Iris, Nelu Dumitrescu, are mari probleme de sanatate. Bateristul se retrage definitiv (Foto ziarulring.ro)
Liderul trupei Iris, Nelu Dumitrescu, are mari probleme de sănătate. Bateristul se retrage definitiv (Foto ziarulring.ro)

După 40 de ani în fruntea legendarei trupe Iris, Nelu Dumitrescu are grave probleme de sănătate. Deşi acum câteva luni a trecut cu bine de o operaţie de hernie, bateristul în vârstă de 61 de ani este din nou bolnav și se retrage definitiv din muzică, scrie romaniatv.net. 

În urmă cu şapte ani, Cristi Minculescu s-a luptat şi el cu boala. Solistul Iris a fost nevoit să treacă printr-un transplant de ficat, iar acum doi ani a avut şi o infecţie la rinichi.

Dan Bittman, solist al formaţiei tocmai în 1983, și-a văzut şi el cariera în pericol, din cauza unei operaţii la gât.

Etichete: lider trupa Iris, Nelu Dumitrescu, probleme sanatate, retragere, trupa Iris

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h