LIDL deschide încă un magazin în BucureștiNoua unitate LIDL se deschide în București, pe strada Prelungirea Ghencea, nr.15C - 15E, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 m² și dispune de peste 130 de locuri de parcare. Orarul de funcționare al noii unități va fi următorul: între 7:30 și 22:30 de luni până sambătă, iar duminica, între 8:00 și 20:00.

LIDL deschide inca un magazin in Bucuresti
LIDL deschide încă un magazin în București

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea pe data de 2 aprilie a unui magazin nou construit, reţeaua sa din România ajungând astfel la 185 de magazine.

Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.

Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse în același timp proaspete, de calitate și la cele mai competitive preţuri. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări, potrivit comunicatului de presă remis redacției.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent peste 3.800 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 26 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

 

Etichete: Lidl, magazin Bucuresti, Prelungirea Ghencea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE