Lidl deschide un nou magazin în Bucureşti, faţă în faţă cu KauflandInaugurarea noului magazin Lidl va avea loc pe data de 13 iunie 2013, reţeaua din România ajungând în prezent 159 de magazine. Noua unitate se deschide pe Str. Valea Cascadelor nr. 3 din Sectorul 6, faţă în faţă cu un hipermarket Kaufland. Deşi cele două magazine aparţin aceluiaşi grup, acesta este un alt exemplu care atestă "bătălia" retailerilor nu doar pe clienţi, ci şi pe vad. 

Lidl deschide un nou magazin in Bucuresti
Lidl deschide un nou magazin în Bucureşti

Lidl a anunţat că va continua concursul „3 minute de cumpărături gratuite", devenit deja tradiţie la fiecare deschidere de magazin. Astfel, în săptămâna inaugurării, toţi clienţii care au un coş de cumpărături de minim 100 Lei au posibilitatea să se înscrie la concursul „3 minute de cumpărături gratuite". Norocosul câştigător intră în cursa contra cronometru de 3 minute în urma căreia va pleca acasă cu tot ceea ce reuşeşte să pună în coş.

Lidl are în prezent mai mult de 3.000 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 9.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Etichete: Bucureşti, Capitală, deschidere, inaugurare, Lidl, magazin nou, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE