Lidl închide în 24 şi 25 ianuarie un magazin din Bucureşti pentru reamenajareDiscounterul Lidl, al treilea jucător din comerţul modern românesc după cifra de afaceri, a anunţat marţi că va închide în zilele de 24 şi 25 ianuarie magazinul amplasat pe strada Liviu Rebreanu din zona Titan a Capitalei, pentru reamenajare.

Lidl
Lidl

În 24 ianuarie, restul magazinelor Lidl din România sunt deschise şi funcţionează conform programului obişnuit. Angajaţii din sectorul bugetar au avut patru zile libere cu ocazia sărbătoririi Micii Uniri, Guvernul declarând zi liberă şi în 23 ianuarie, făcând legătura între week-end-ul 21-22 ianuarie şi 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române.

Centrele comerciale şi lanţurile de retail din România funcţionează normal în ziua de 24 ianuarie. Parte a grupului Lidl&Schwarz, care deţine cea mai mare reţea de magazine de tip discount din Europa - peste 9.000 - , Lidl a rebranduit toate cele 107 magazine preluate, în 2010. Principalul competitor al Lidl este reţeaua Penny Market, parte din grupul german Rewe.

Etichete: Lidl, magazin Lidl, magazin lidl bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE