Limuzina lui Vadim Tudor, licitată la Artmark cu un preţ de pornire de 3.000 de euroMașina personală a lui Corneliu Vadim Tudor, un Chrysler LX 300C, are un preț de pornire de 3.000 de euro în cadrul Licitației Colecția Corneliu Vadim Tudor - partea a III-a, care va avea loc pe 23 februarie, de la ora 20.00.

Vadim Tudor
Vadim Tudor

Licitația se adresează și pasionaților de rarități, care vor putea achiziționa la prețuri între 35 și 50 de euro, cărți valoroase precum: "Strajnicul", tipărit la Blaj în 1817, "Enciclopedia greacă", tipărită la Viena în 1813, "Conceptele predicabile pentru cele patru Evanghelii", publicată în 1670, "Dicționarul de medicină, de chirurgie și de științe relevante", publicat la Paris în 1905 etc, scrie News.ro.

Limuzina lui Corneliu Vadim Tudor, un Chrysler LX 300C, are un preț de pornire de 3.000 de euro.

Relicvă din Gorunul lui Horea de la Țebea, primită cadou de senatorul Corneliu Vadim Tudor de la Fundația Dacia, în anul 2000, împreună cu perna-suport personalizată, se vinde la licitație cu 250 de euro, preț de pornire.

Pentru pasionații genului epistolar, colecția cuprinde o serie de scrisori cu semnătură olografă. Scrise de personalități precum compozitorul Camille de Saint-Saëns (preț de pornire de 250 euro), președintele Franței Georges Clemenceau (preț de pornire de 150 de euro) sau pictorului Marc Chagall (preț de pornire de 100 de euro), aceste scrisori sunt tot atâtea moduri de a surprinde istoria, trăită și influențată de aceste personalități.

Etichete: Corneliu Vadim Tudor, licitaţie Corneliu Vadim Tudor, limuzină Corneliu Vadim Tudor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE