Linia "Bucharest City Tour" se SUSPENDĂ. Ce încasări a adus în 2016Linia turistică "Bucharest City Tour", care va fi suspendată începând din 27 octombrie din cauza răcirii vremii, a atras 54.611 de turiști plătitori, iar suma încasată de RATB s-a ridicat la aproape 1,28 milioane de lei, se arată într-un comunicat de presă al Regiei Autonome de Transport.

Bucharest City Tour
Bucharest City Tour
Foto: vacantaperoti.ro

Atât valoarea încasărilor din acest an cât și numărul turiștilor sunt în creștere în condițiile în care, anul trecut, un număr de 42.757 turiști au călătorit cu autobuzele Bucharest City Tour, în perioada 15 mai — 13 octombrie 2015, iar suma încasată din vânzarea titlurilor de călătorie a depășit 1,005 milioane de lei.

VEZI ŞI RATB a ANULAT licitaţia pentru autobuzele suspendate

"Începând cu data de 27.10.2016, linia turistică 'Bucharest City Tour' va fi suspendată, având în vedere că sezonul rece nu asigură condiții favorabile călătoriilor cu autobuzele supraetajate. În acest an, linia a atras 54.611 de turiști plătitori, la care se adaugă și copiii în vârstă de până la 7 ani, care călătoresc gratuit. Suma încasată de RATB din vânzarea legitimațiilor de călătorie s-a ridicat la 1.279.895 lei, în creștere față de cea înregistrată în anul trecut", se menționează în comunicat.

Potrivit sursei citate, numărul călătorilor care au utilizat linia turistică a crescut de la an la an, astfel că, de la 27.000 de turiști înregistrați în anul 2011, anul lansării proiectului "Bucharest City Tour", la finalul sezonului 2016, numărul lor s-a dublat.

Etichete: Bucharest City Tour, Bucharest City Tour se suspenda, incasări Bucharest City Tour

0/2 COMENTARII
Bogdan
28 Oct 09:40
+0
VOTURI
-0
Sticke-rele de pe geam, caci de ele vorbim, permit o vizibilitate perfecta din inauntrul autobuzului catre exterior.Intradevar, poate nu trebuia suspendata linia, asat-i alta poveste....
vlad
27 Oct 10:30
+0
VOTURI
-0
Ok, nu sta lumea la etaj... dar chiar si in sezonul de iarna, autobuzele astea turistice ar trebui sa circule... poate cu frecventa mai redusa. Dar cum sa stai inauntru sa te uiti pe fereastra cand ei au vopsit asa geamurile??? Buna decizie manageriala.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE