Linia tramvaiului 41, blocată, marți după-amiazăCirculatia tramvaielor liniei 41 a fost blocată marti dupa-amiaza, de la ora 15,15, pe sensul spre Casa Presei Libere, din cauza unui scurt-circuit care s-a produs la cabina controlorilor din Piata Presei Libere, a declarat marti, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Constantin Tobescu.

Program prelungit pe patru linii RATB, sambata, pentru concertul 30 Seconds to Mars
Program prelungit pe patru linii RATB, sâmbătă, pentru concertul 30 Seconds to Mars

Update: Circulația tramvaielor a fost reluată, după mai bine de o oră de la blocarea traseului. Linia navetă 641 rămâne în circulație până se va regla ritmicitatea traficului pe linia Tramvaiului 41, a declarat Constantin Tobescu pentru B365.ro.

"Circulatia tramvaielor liniei 41 este blocata de la ora 15,15, pe sensul spre Casa Presei Libere, din cauza unui scurt circuit care s-a produs la un cablu subteran al cabinei controlorilor din Piata Presei Libere si care a afectat alimentarea cu energia electrica. Au fost chemate echipele Enel pentru remedierea defectiunilor, iar RATB a introdus o linie naveta de autobuze - 641 - pentru preluarea calatorilor pana la reluarea circulatiei", a spus Constantin Tobescu.

Etichete: 41, metroul ușor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h