LINII NOI RATB între Bucureşti şi mai multe localităţi din judeţul Ilfov. Proiectul, aprobat de CGMBConsiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, miercuri, înfiinţarea unor noi linii RATB între Bucureşti şi mai multe localităţi din judeţul Ilfov şi suplimentarea autobuzelor pe liniile existente. Astfel, în prezent RATB are 18 linii preorăşeneşti, potrivit informaţiilor de pe site, şi ar urma să ajungă la 52.

Potrivit deciziei consilierilor generali, vor exista trasee RATB intre Bucuresti si: Peris, Tunari, Vidra, 1 Decembrie, Glina, Cernica, Mogosoaia, Buftea, Tanganu, Darvari, Clinceni, Magurele, Ganeasa, Varteju, Moara Vlasiei, Balotesti, Otopeni, Sitaru, Ciolpani, Gruiu, Micsunesti Moara, Silistea Snagovului, Clinceni, Bragadiru, Darasti, Sindrilita, Islaz, Centura Jilavei, Dascalu, Chitila, Vidra, Berceni, Stefanesti, Leordeni, Petrechioaia, Balaceanca, Afumati, Cornetu, Chiajna, pantelimon, Branesti, Dobroiesti. In plus vor fi linii RATB intre centrul Bucurestiului si Cartierul Militari, Cartierul Fortuna, Divertiland.

VEZI aici lista completa si numarul de statii.

Orlando Culea, presedintele de sedinta a explicat ca aceasta cerinta a venit de la cateva localitati din judetul Ilfov si de la cetatenii de acolo, unde populatia a crescut foarte mult, dar nu au cum sa ajunga in conditii civilizate in Bucuresti.

Benzi unice RATB pe mai multe artere, aprobate de CGMB miercuri. VEZI proiectele de 220 milioane euro din PMUD

Consilierii USR au declarat ca sunt de acord cu acest proiect insa au nuantat spunand ca Bucurestiul are deja putine autobuze, iar extinderea in Judetul Ilfov ar putea genera probleme, scrie Hotnews.

Etichete: linii RATB, noi linii preorăşeneşti, RATB, ratb ilfov, transport ratb

0/7 COMENTARII
alex
08 Jun 21:30
+0
VOTURI
-0
Doamna primar ne este ff greu cu firmele private e un chin ,va rog nu ne mai lasati pe mana lor .
alex
08 Jun 21:22
+0
VOTURI
-0
lasatine, cu firme private ca vor da falimen .Foarte bine sa dea falimen ne au distrus viata sanatatea .Cu microbuzele lor mici mizerabile. in ilfov fara RTB ne simtim ca in lumea, a 3 a ,e un chin pentru noi ,cu firmele private sunt sute de persoane care sun in depresie din cauza conditiilor pe care le ofera firme le private rusiune sa le fie sa plece sa lase RTB sa vina
Dan
20 Apr 10:50
+0
VOTURI
-0
Pentru cei care comentati aici...habar nu aveti. La minunatele microbuze pe care le laudati, nu exista abonamente. Nu se elibereaza, pur si simplu. Asa ca platesti bilet zi de zi. Stiind ca e 3 lei calatoria, pentru o distanta de 9 km, la un calcul simplu un navetist plateste pe luna 6 lei ori 22 de zile lucratoare egal 132 lei. Un abonament pe toate liniile in Bucuresti, cu calatorii nelimitate costa 50 de lei. Cu asta cred ca am spus totul. Ah, sa nu uit! as vrea sa va vad cum circulati zi de zi inghesuiti in minunatele microbuze pe care le laudati, calcandu-va pe picioare, in timp ce soferul politicos iti spune sa te dai jos daca nu-ti convine. Ah, si inca ceva! In orice lume civilizata, elevii au reducere la transport. Ca si la voi, astia elevatii de la Bucuresti. Aici, la aceste microbuze pe care atata le laudati, nu exista reducere pentru copii. Inca ceva : suferiti mult vad ca "opincarii" nu platesc bilet...la aceste maxi taxi, daca-i ceri bilet soferului pentru calatorie, zici ca l-ai injurat de mama. Dar deh...e usor sa vorbesti de "opincari" cand tu esti asa de elevat si le stii pe toate. Din cauza ca exista muuuulti destepti ca voi este tara asta acolo unde este. Plus ca sunt convins ca la Bucuresti nimeni nu face blatul, acolo voi, la educatia voastra aleasa, cu totii platiti bilet cand va urcati in ratb. Ce scarba mi-e de voi!
trans_sport
01 Apr 15:23
+0
VOTURI
-0
Bine ca au grija de scuipatorii de seminte din ilfov. In schimb in Titan hotii care conduc caricatura asta de oras le-au furat locuitorilor troleibuzul 92 cu tot cu cabluri pe Strada Liviu Rebreanu. Hotilor, dati inapoi troleibuzul 92!
vali
31 Mar 16:33
+0
VOTURI
-0
Nu inteleg de ce atata grija pentru opincarii navetisti. Sa ajunga civilizat si GRATIS in Capitala. Acum, cu microbuzele platesc fie ca vor fie ca nu. Stiti cum se numeau autobuzele preorasenesti cand inca circulau? Se numeau GRATUITA. Opreau microbuzele in statie si intrebau taranoii, "nu mergeti la Bucuresti?" si opinacarii ranjeau: NU, CA ASTEPTAM GRATUITA. Prosti am fost, prosti ramanem, ma refer la noi, bucurestenii. Controale la toate intrarile in oras, rutier si CFR. Platesti? vii la Capitala. Nu platesti, zat indarat la baligar.
Tudor
30 Mar 22:26
+0
VOTURI
-0
Din Militari spre Piata Unirii nu exista si vad acolo spre Piata Universitatii. Pai este deja 336, 62...
Pifanu
30 Mar 12:13
+0
VOTURI
-0
De unde autobuze? si de ce nu scot dubarii? atunci poate ar renta traseele astea.... jalnic.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h