Lipsa locurilor de parcare ar putea demola un bloc din Calea Floreascacladire(sxc.hu)
cladire(sxc.hu)

Pentru că imobilul nu a fost închiriat decât în mică parte din cauza inexistenţei locurilor de parcare, firma spaniolă Castillejo Invest ar putea demola clădirea construi în loc un imobil de şapte etaje, informează Hotnews.ro.

Arhitectul-şef al Capitalei, Gheorghe Pătraşcu, a declarat pentru B365.ro că încă nu a fost luată nicio decizie în privinţa clădirii, proiectul nou prezentat de proprietar nefiind acceptat. „Normal ar fi să se dărâme imobilul respectiv şi să se construiască o clădire de altă calitate în locul ei. Este însă greu de anticipat ce se va întâmpla, noul proiect de şapte etaje nu a fost aprobat”, a afirmat Pătraşcu.

Noul proiect presupunea vor exista trei nivele de parcare, potrivit lui Radu Popescu, arhitectul care va realiza noua clădire. Acesta a fost prezentat astăzi la Comisia Tehnică de Urbanism de pe lângă Primăria Capitalei, dar membrii Comisiei nu au acceptat această propunere, a afirmat Pătraşcu.

Etichete: Calea Floreasca, clădire, demolare, parcare, Sector 1

0/0 COMENTARII
Alecu
18 feb 13:17
+0
VOTURI
-0

Bucurestiul nu e sat fara caini!Nu construieste si demoleaza fiecare,asa,cum il taie capul sau interesul!Ultimul cuvant il vor avea Oprescu si Comisia de Urbanism!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h