LISTA actualizată a clădirilor cu bulină din București. Ce imobile au risc seismic de gradul I și IIPrimăria Capitalei a actualizat lista clădirilor cu risc seismic din București, în listă fiind incluse și o serie de imobile care nu fuseseră, până acum, expertizate sau care nu au fost încadrate în clasa de risc corespunzătoare.

LISTA actualizata a cladirilor din Bucuresti, cu risc seismic de gradul I si II
LISTA actualizată a clădirilor din București, cu risc seismic de gradul I și II
Foto: viacarmina.ro

Primăria Bucureşti a actualizat pe 13 ianuarie lista cu imobilele expertizate tehnic din punct de vedere al riscului seismic. O puteți consulta AICI.

Pe lista actualizată figurează 179 de clădiri încadrate în clasa I de rism seismic - pericol public, 177 imobile încadrate în clasa de risc seismic I, 307 înadrate în clasa II, 90 în clasa III de risc seismic și cinci clădiri în clasa IV. Totodată, anul trecut au fost finalizate lucrările de consolidare la 30 de clădiri, iar față de lista din ianuarie 2015, când figurau doar 40 de imobile consolidate, noua listă arată un număr de 70 de clădiri consolidate. Alte aproape 1.600 de clădiri figurează în lista clădirilor expertizate tehnic și încadrate în categorii de urgență sau neîncadrate corespunzător, informează economica.net.

Una dintre clădirile care nu figura pe lista veche este hotelul Muntenia, de pe strada Academiei nr. 19-21, care este încadrat acum la clasa I de risc seismic. Sub unul dintre imobilele hotelului se află Pasagiul Victoria, acolo unde funcționează un restaurant și mai multe cluburi.

O altă clădire, de pe strada Blănari nr. 2, construită în 1865, a fost inclusă în clasa I de risc seismic - pericol public. 

Etichete: cladiri bulina, cladiri risc seismic bucuresti, risc seismic

0/1 COMENTARII
RBS
16 Jan 12:52
+0
VOTURI
-0
Puneti in plicare legea si consolidati cladirile. Daca proprietarii nu pot/vor, sa o faca statul (conform legii) iar apoi sa se intoarca impotriva proprietarilor care sa plateasca chiar cu proprietatea!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE