CAZUL FLIPPER. Lista actualizată a grădiniţelor particulare, pe site-urile inspectoratelor şcolareCAZUL FLIPPER. Ministerul Educaţiei a anunţat că solicită inspectoratelor şcolare informarea părinţilor cu privire la lista unităţilor şcolare private autorizate/acreditate din Capitală şi din ţară, după ce directoarea grădiniţei Flipper din Cotroceni a fost surprinsă agresând fizic mai mulţi copii. Inspectoratul Şcolar a anunţat că grădiniţa Flipper nu era autorizată şi funcţiona ilegal. 

Lista actualizata a creselor si gradinitelor particulare, pe site-urile inspectoratelor scolare (Foto enational.ro)
Lista actualizată a creşelor şi grădiniţelor particulare, pe site-urile inspectoratelor şcolare (Foto enational.ro)

CAZUL FLIPPER. Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a solicitat inspectoratelor şcolare judeţene/Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti să asigure informarea părinţilor cu privire la lista actualizată a unităţilor de învăţământ preuniversitar particular acreditate/autorizate din fiecare judeţ şi din Capitală.
În acest sens, inspectoratele şcolare vor colabora cu Agenţia Română pentru Asigurarea Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP) pentru a furniza o imagine la zi a acestor informaţii.

ANCHETĂ în cazul copiilor bătuţi de directoare. Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu

Cazul copiilor de la grădiniţa Flipper din cartierul Cotroceni din Capitală a ajuns şi pe masa Avocatului Poporului. Instituţia s-a autosesizat după ce mai mulţi părinţi au depus plângeri împotriva directoarei, acuzată că i-a agresat fizic pe micuţi. De altfel, imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată în mod clar cum femeia îi lovea pe copii.

CAZUL FLIPPER. Lista va fi elaborată într-un format accesibil publicului larg şi va fi afişată atât la avizierele inspectoratelor şcolare judeţene, cât şi pe prima pagină a site-urilor inspectoratelor şcolare/instituţiilor conexe.

Inspectoratele şcolare judeţene/ISMB vor disemina sistematic şi cât mai activ aceste informaţii, astfel încât părinţii să aleagă în cunoştinţă de cauză o unitate de învăţământ preuniversitar acreditată/autorizată şi să aibă toate datele necesare în legătură cu statutul acestor şcoli.

CAZUL FLIPPER. Anunţul Ministerului Educaţiei vine după ce, în urmă cu câteva zile, au apărut imagini video de la grădiniţa Flipper din Cotroceni care arătau cum directoarea unităţii îl agresa pe un copil. 

SCENE INCREDIBILE la grădiniţa din Bucureşti unde directoarea a fost acuzată că bate copiii VIDEO

Imagini revoltătoare surprinse de camerele de supraveghere în grădiniţa privată din Bucureşti, unde directoarea a fost acuzată de părinţi că loveşte copiii. Directoarea, care a fost deja audiată la poliţie, este surprinsă când îi agresează pe micuţi. Reprezentanții Inspectoratului Școlar al Municipiului Bucureşti au anunţat că grădinița nu era autorizată și funcționa ilegal.

Citeşte şi NOI PLÂNGERI împotriva directoarei de la grădiniţa Flipper. Dezvăluirile făcute de tatăl unor copii

CAZUL FLIPPER. Numărul plângerilor împotriva directoarei grădiniţei Flipper Garden din Capitală, acuzată că a bătut copiii, a crescut. Alţi trei părinţi au fost la poliţie pentru a depune plângeri faţă de tratamentul aplicat copiilor lor la gradiniţă.

Etichete: bătaie, Cotroceni, gradinita flipper, Sectorul 5

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE