LISTA creșelor și grădinițelor de vară DESCHISE în Sectorul 6, în lunile iulie și augustGRĂDINIȚA DE VARĂ. Șapte grădinițe, trei creșe și două grădinițe sociale funcționează în această vară pentru mii de copii din Sectorul 6, informează administrația locală într-un comunicat de presă remis la redacție. 

GRĂDINIȚA DE VARĂ. Grădinițele de vară, alese din cele 27 de grădinițe de stat, care funcționează în mod obișnuit, respectă toate condițiile necesare prevenției răspândirii noului coronavirus.

GRĂDINIȚA DE VARĂ. Pentru a elimina orice risc de îmbolnăvire a copiilor sau de transmitere a virusului, primarul Gabriel Mutu a dispus ca întreg personalul care deservește unitățile de învățământ (didactic, nedidactic și auxiliar) să fie testat pentru COVID-19 cu teste RT-PCR, cu 48 de ore înainte de a intra în serviciu.

"Suntem pregătiți, am verificat deja aplicarea măsurilor de prevenție și siguranță la o parte din cele 27 de unități din Sectorul 6 și am decis deschiderea celor cu o curte generoasă, amplasate în zone diferite ale sectorului, pentru accesul facil al tuturor membrilor comunității.
Totodată, se realizează igienizarea și curățarea zilnică a tuturor spațiilor, a mobilierului, a jucăriilor și locurilor de joacă. Accesul micuților și al personalului se face în condiții de strictă securitate, asigurându-se circuite separate, spații distincte pentru fiecare grupă de copii, atât în interior cât și în exterior", a spus primarul Gabriel Mutu.

GRĂDINIȚA DE VARĂ. Astfel, părinții care trebuie să meargă la serviciu și nu au cu cine să-i lase pe cei mici, îi pot înscrie la grădinițele care vor fi deschise după cum urmează.
• În luna iulie: Grădinița nr. 250, Grădinița nr. 218, Grădinița "Prichindel" și Grădinița nr. 40;
• În luna august: Grădinița nr. 218 (rămâne deschisă), Grădinița nr. 274 și Grădinița "Fulg de Nea".

Pentru luna iulie, a fost estimat un număr necesar de 600 de locuri, dintre care până în prezent s-au ocupat 578, iar pentru august 500 de locuri, 484 de copii fiind deja înscriși.

GRĂDINIȚA DE VARĂ. Amintim că, pentru cei mai mici membri ai comunității, cele trei centre de zi de tip creșă – care pot primi, în condițiile impuse de protocolul din starea de alertă, 320 de copii – și-au deschis porțile luni, 22 iunie 2020. Totodată, și centrele de zi de tip grădiniță "Sfântul Andrei" și "Sfinții Împărați Constantin și Elena", aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, cu 75 de locuri, primesc prichindei dornici să se revadă cu prietenii și să învețe lucruri noi.

GRĂDINIȚA DE VARĂ. Autoritatea locală Sector 6 asigură în unitățile pe care le administează toate materialele necesare combaterii răspândirii virusului SARS-CoV-2: măști și mănuși de unică folosință, dispensere cu dezinfectant, termoscanere, săpun și prosoape de hârtie, iar în spațiile închise se va realiza zilnic dezinfecția prin nebulizare.

GRĂDINIȚA DE VARĂ. Suplimentar, după cum primarul Gabriel Mutu a anunțat deja, intenționează să acorde sprijin financiar familiilor care apelează la serviciile unei bone: "Sper ca aleșii tuturor partidelor reprezentate în Consiliul Local Sector 6 să voteze mâine, în ședința de Consiliu Local, acest proiect și să ridicăm astfel o povară de pe umerii părinților care se întorc la activitățile profesionale", a explicat edilul.

 

Etichete: cresa de vara, Gabriel Mutu, grădiniţă de vară, gradinite deschise vara, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
torpey
27 iun 19:26
+0
VOTURI
-0
....Am o mulțime de bucurii și emoții în mine, sunt claritate, am fost fericit cu căsnicia mea, până când soțul meu nu a început să asculte bârfe despre mine nefiind credincioși cu promisiunile noastre conjugale, am încercat să-l înțeleg că sunt bârfe și minciuni, dar a pierdut dragostea, încrederea și încrederea în noi. Așa că am devenit cupluri neplăcute și apoi am depus divorț, mai târziu, ne-am despărțit. ani după divorțul nostru, am încercat să trăiesc o viață normală fără el, dar nu am putut, așa că am început o căutare despre cum să-mi revin fostul soț, apoi m-am referit, BaBa ogbogo un bărbat grozav și extrem de spiritual care a aruncat un dragoste vrăjește asupra mea și m-a făcut EX-ul meu să se întoarcă la mine. Sunt copleșit, așa că îi las contactul aici pentru cei care au probleme de relație și căsătorie, așa că poate ajuta cu lucrări grozave. E-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Sau numărul lui de WhatsApp ... +2349020168697. Luați legătura cu el, vedeți cât de mare și puternic este. De asemenea, ajută în aceste probleme ...

(1) Opriți divorțul.
(2) Barrenness End.
(3) Noroc vraja.
(4) Vraja de căsătorie.
(5) Scapă de probleme spirituale.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h