Lista taxelor şi impozitelor care pot fi plătite cu CARDUL la unităţile Trezoreriei50 de tipuri de taxe și impozite pot fi plătite începând de marţi, 5 iunie, de către persoanele fizice și PFA cu un card bancar, la POS-urile instalate la unitățile teritoriale ale Trezoreriei.

Lista este valabilă pentru persoanele fizice identificate fiscal pe baza codului numeric personal, notează profit.ro.

În luna februarie, Ministerul Finanțelor a anunțat că Trezoreria Statului va accepta plata online prin card, fără comision, a tuturor tipurilor de impozite și taxe, atât la bugetul de stat, bugetele locale, bugetul asigurărilor sociale de stat, cât și la cele administrate de alte instituții publice, implementarea tehnică a sistemului fiind estimată să dureze atunci maximum trei luni, respectiv până în luna mai inclusiv.

Până la acest moment, impozitele și taxele puteau fi achitate doar cash. Facilitatea de plată prin card este însă valabilă doar pentru persoane fizice și persoane fizice autorizate (PFA).

Etichete: plata card, plata card taxe impozite, plata taxe si impozite, taxi si impozite, trezorerie bucureşti, unitati trezorerie

0/1 COMENTARII
Cris
06 Jul 22:33
+0
VOTURI
-0
Cine ar face un drum pana la Trezorerie, sa stea la o coada, ca sa plateasca cu cardul la un ghiseu? Think about it!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h