LISTA trenurilor CFR ANULATE din cauza ZĂPEZII. Se circulă în condiţii de iarnăLISTA trenurilor CFR ANULATE din cauza ZĂPEZII. Circulația trenurilor de pasageri se va desfășura în condiții de iarnă, în perioada următoare, ca urmare a fenomenelor meteo prognozate de meteorologi, a anunțat, joi, CFR Călători. În schimb, pe 6 ianuarie 2017, 34 de trennuri CFR vor fi ANULATE. 

LISTA trenurilor CFR ANULATE din cauza ZAPEZII
LISTA trenurilor CFR ANULATE din cauza ZĂPEZII

UPDATE Conform CFR, "Circulaţia trenurilor de marfă pe raza judeţelor afectate (Călăraşi, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea) de Cod Roşu a fost temporar suspendată. Momentan trenurile staţionează în condiţii de siguranţă în staţiile de cale ferată".

"În cursul acestei dimineţi, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, secţiunea cf Grădinari – Chiajna s-a defectat şi momentan se asigură circulaţia trenurilor prin procedura cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale (pe porţiunea defectă). Din cauza acestei defecţiuni trenurile pot înregistra întârzieri faţă de graficul de circulatie, de până la 30 minute/tren. Echipele de intervenţie feroviare sunt pe teren, însă nu pot interveni deocamdată din cauza viscolului puternic", au mai spus reprezentanţii CFR SA.

LISTA trenurilor CFR ANULATE din cauza ZĂPEZII.  Potrivit companiei de transport, comandamentul de iarnă CFR Călători, instituit pe raza sucursalelor din sudul și estul țării, și echipele feroviare din unități (revizii, depouri etc.) sunt pregătite pentru intervenție în vederea asigurării condițiilor necesare desfășurării în siguranță a călătoriei cu trenul.

În acest interval, de pe ruta Medgidia — Tulcea au fost retrase automotoarele și introduse locomotive diesel cu vagoane și pluguri întărite.

'De asemenea, ne-am organizat cu locomotive diesel și în alte locații feroviare, în situația în care circulația cu automotoare va fi dificilă. Depozitele de combustibil sunt asigurate cu combustibilul necesar, iar stațiile de pre-încălzit vagoane funcționează la parametri normali. Au fost pregătite locomotive Diesel de rezervă, au fost suplimentate echipele de intervenție, iar garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă. În situația apariției unor defecțiuni la instalația electrică/de încălzire, pe fondul temperaturilor foarte scăzute, personalul de tren va redistribui călătorii, în măsura posibilităților, în alte vagoane', se menționează în comunicatul CFR Călători.

LISTA trenurilor CFR ANULATE din cauza ZĂPEZII.  Compania feroviară susține că, alături de CFR Infrastructură, colaborează operativ și centralizat, astfel încât personalul de serviciu din trenurile aflate în parcurs și cel din gări să poată lua împreună cele mai potrivite măsuri pentru prevenirea situațiilor neplăcute pentru pasageri.

"Personalul feroviar este la dispoziția pasagerilor, oferindu-le asistență în gări și la bordul trenurilor. Măsurile operative întreprinse în această perioadă de angajații feroviari au ca principal scop circulația trenurilor în condiții de siguranță și menținerea legăturilor feroviare între localitățile mari. Cu toate că pentru data de 6 ianuarie a.c. s-a luat decizia anulării unor trenuri pe ruta București — Constanța și retur, legătura feroviară este menținută cu celelalte trenuri rămase în graficul de circulație. Mai multe trenuri Regio vor fi anulate în data de 6 ianuarie (...) Modificările vor fi publicate pe toate canalele noastre de comunicare", anunţă compania de transport feroviar.

LISTA TRENURILOR ANULATE PE 6 IANUARIE

Compania sfătuieşte pasagerii să se informeze telefonic la gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească sau să verifice tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro domeniul Camere web (http://www.cfr.ro/…/content/article/2-uncat…/2273-camere-web)

Etichete: CFR, trenuri anulate, trenuri anulate bucuresti, trenuri anulate iarna

0/1 COMENTARII
laur
06 ian 22:28
+0
VOTURI
-0
Cel mai bun site pt. informatii este : cfrcalatori.ro

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h