Live concert ~ Otros AiresPe data de 4 octombrie 2012, formaţia argentiniană de electro-tango Otros Aires va susţine pe scena clubului nostru un concert live extraordinar, în care ritmuri de tango şi milonga se vor îmbina perfect cu muzica electronică.

Concert Otros Aires
Concert Otros Aires
Foto: B365

În seara zilei de 4 octombrie 2012, The Silver Church Club şi Bacardi vă oferă un concert extraordinar în care ritmuri de tango şi milonga combinate cu muzica electronică se vor simţi şi dansa pe acordurile live ale uneia dintre cele mai bune trupe de electrotango din lume: Otros Aires.

Originea acestei formaţii este dublă. Atât argentiniană, deoarece în genul acesta de muzică predomină sunete şi ritmuri de tango argentiniam, cât şi spaniolă, deoarece Otros Aires este o trupă înfiinţată în 2003 în Barcelona, Spania de arhitectul Miguel di Genova ce mixează cu inventivitate tango-ul clasic şi milonga de la începutul secolului trecut cu elemente electronice, ritmuri şi versuri ale secolului XXI. Alături de celebrul grup Gotan Project, Otros Aires creează sinteza perfectă dintre tango-urile de început şi muzica electronică, rock şi beat-uri de dance urbane ale zilelor noastre.

Formaţia:

Hugo Andres Satorre (bandoneon)

Diego Pablo Ramos (piano)

Miguel Mario Di Genova (the lead voice, guitar and sequences)

Martin Bruhn (drums and percussion)  

http://www.otrosaires.com/

https://www.facebook.com/otrosairestango

http://www.myspace.com/otrosaires

Descris de catre Small World Music Society din Toronto drept “unul dintre cele mai reprezentative şi complete show-uri audiovizuale din fuziunea globală actuală”, sound-ul lor combină instrumente tradiţionale – bandoneon, pian şi chitară acustică – cu programare şi sample-uri din înregistrari de tango-uri vechi (Gardel, Razzano, D'Arienzo, etc.)

De ziua tangoului, pe data de 11 decembrie 2004, Otros Aires lansa albumul de debut  la Casa Muzeu "Carlos Gardel", comemorând astfel naşterea celebrului compozitor.

Concertele lor sunt o experienţă muzicală unică, o calatorie prin bogata istorie a tango-ului, printre sunetele încântătoare de chitară, percuţie vivace şi melancolia bandoneonului combinate cu celebrele mişcări şi dansuri de tango. De la cea mai pură milonga argentiniană până la tango-ul modern, repertoriul muzical Otros Aires conţine şi elemente de dans şi teatru contemporane.

In cei 7 ani de carieră, Otros Aires a lansat 3 albume de studio, 1 album live şi un documentar înregistrat pe DVD. Cel mai nou album a fost lansat în toamna anului 2010 şi se intitulează “Tricota”.  Înregistrat în urma colaborării cu mai multe orchestre sud-americane, “Tricota” continuă cercetarea în structurile fundamentale ale orchestrelor tradiţionale argentiniene de tango, pentru a aduce înca un omagiu unui gen muzical vechi de peste 130 de ani.

 

Pregătiţi-vă mişcările de dans,  pe data de 4 octombrie îi descoperim live pe unii dintre pionierii electrotango.

 

Preţul biletului: 30 lei.

Biletele se pot achiziţiona de la intrarea în club numai în seara evenimentului. Bacardi şi The Silver Church Club oferă tuturor celor care plătesc biletul de intrare la concertul Otros Aires din seara de 4 octombrie un voucher Long Drink Bacardi Oak & Cola, pentru a savura cu plăcere un eveniment special de muzică argentiniană live.

 

 

Etichete: concert, live, The Silver Church Club

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE