Livia Stanciu: Martorii din DOSARUL REFERENDUMULUI vor fi duși acasă cu autocarelePreședinta Înaltei Curți de Casație și Justiție, Livia Stanciu, a declarat vineri că martorii vor fi duși acasă cu autocarele.

Șefa ICCJ, Livia Stanciu, dupa votul din Parlament in cazul Ponta: Legea NU este egala pentru toti
Șefa ÎCCJ, Livia Stanciu, după votul din Parlament în cazul Ponta: Legea NU este egală pentru toți

Președinta ÎCCJ, Livia Stanciu a afirmat că justiția nu funcționează după campanii.

"Justiția își face treaba. Nu judecăm în raport de ceea ce se discută în timpul campaniei. Judecătorii judecă dosarele respectând etapele, probele", a declarat președinta ÎCCJ Livia Stanciu.

Livia Stanciu a mai adăugat că martorii audiați vor fi duși acasă cu autocarele până la o oră decentă.

143 de persoane sunt aduse la audieri la Înalta Curte de Casație și Justiție, vineri, în dosarul Referendumului. Au fost ridicaţi de poliţişti la ordinul Înaltei Curţi de Casatie si Justitie şi urcaţi în autocare cu destinaţia Bucureşti. Cu toţii vor fi audiaţi în dosarul referendumului pentru suspendarea lui Traian Băsescu din iulie 2012, în care este judecat Liviu Dragnea. 

100 de persoane din județul Gorj sunt aduse din provincie, cu trei autocare, însoțite de Poliție, dar și de ambulanță, fiind și persoane în vârstă între cele 100. Persoanele vor fi audiate de judecătorii ICCJ,  fiind suspectat faptul că nu ar fi votat, deși apar pe liste ca vontanți. 

43 de persoane sunt aduse și din Vrancea la DNA

Între cele 143 de persoane sunt prezenți și șefi de secție de votare - inculpați, cărora li se vor prezenta acuzațiile, dar și martori.

Cele 143 de persoane au primit direct mandat de aducere.

Dosarul se referă la fraude electorale ce s-ar fi produs la Referendumul de demitere a președintelui, în dosar fiind implicat și Liviu Dragnea.

Etichete: dosarul referendumul, Livia Stanciu, martori, președinta ÎCCJ

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE