Liviu Dragnea despre candidatura lui Vanghelie: E un candidat important. Ar încurca pe toată lumeaPreședintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, ar fi "un candidat important", în cazul în care s-ar înscrie în cursa pentru un nou mandat, dar afirmă că nu ar discuta cu el despre o eventuală candidatură comună, ci doar cu ALDE și UNPR.

Liviu Dragnea despre candidatura lui Vanghelie: E un candidat important. Ar incurca pe toata lumea (Foto gandul.info)
Liviu Dragnea despre candidatura lui Vanghelie: E un candidat important. Ar încurca pe toată lumea (Foto gandul.info)

"Eventuala candidatură a lui Marian Vanghelie încurcă pe toată lumea. Marian Vanghelie a fost primarul sectorului 5 foarte mulți ani, a fost votat de foarte multe ori. Este un candidat important. Sigur că ținem cont de asta", a declarat Dragnea, miercuri, la Adevărul Live.

El a spus că PSD va avea un candidat la sectorul 5 care va fi "susținut serios".

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidaţii PSD la PMB şi sectoare, anunţaţi OFICIAL săptămâna viitoare

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidaţii PSD pentru Primăria Bucureşti, dar şi cele şase sectoare ale Capitalei vor fi anunţaţi, oficial, săptămâna viitoare, evenimentul urmând să aibă loc în cadrul Comitetului Executiv al partidului. Cu această ocazie, candidaţii PSD la ALEGERILE LOCALE îşi vor prezenta şi proiectele pe care le au pentru Bucureşti.f

Dragnea a menționat că nu a mai discutat în ultima vreme cu Vanghelie și a adăugat că nu ar vorbi cu acesta despre un eventual candidat comun la sectorul 5 al Capitalei.

"Nu, nu este vorba de Marian Vanghelie, dar nu vreau să discut decât cu ALDE și, eventual, UNPR, cu altcineva nu vreau să discut, nu mi se pare corect să facem lucrul ăsta", a spus președintele PSD, despre eventuale discuții cu Vanghelie.

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a afirmat la începutul lunii martie că nu va candida în acest an la Primăria Capitalei.

"Nu candidez la Primăria Capitalei, că nu este un moment prielnic pentru mine. Nu cred că o susțin pe Firea, că nu este un candidat real, cred că e un candidat gen iepure. Voi susține pe acel candidat care voi crede că merită și o voi spune public. Poate voi fi președinte de partid, poate voi fi candidat la Primăria sector 5, poate nu voi fi candidat la Primăria sector 5, poate voi face o alianță de partide. Din toate posturile voi da o declarație și voi spune ce cred", a declarat Vanghelie.

Cine va fi CANDIDATUL PSD la Primăria Capitalei. Numele avansate de Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că senatorul Gabriela Firea are "o șansă foarte mare" să fie candidatul partidului în cursa pentru Primăria Capitalei, dar a menționat că și alți doi social-democrați își doresc acest lucru, senatorii Eugen Teodorovici și Șerban Nicolae. 

Etichete: candidat, Liviu Dragnea, Marian Vanghelie, Sectorul 5

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE