Liviu Dragnea: E posibil să nu primesc un verdict pe 28 septembrieLiviu Dragnea susține că, în 28 septembrie, când ÎCCJ se va pronunța în ceea ce privește apelul făcut de liderul PSD după condamnarea în dosarul „Referendumul”, că este posibil ca instanța să nu dea un verdict, la acest termen.

Dragnea: PSD va avea candidat propriu la Primaria Capitalei. Luam decizia pana in decembrie
Dragnea: PSD va avea candidat propriu la Primăria Capitalei. Luăm decizia până în decembrie
Foto: ancheteonline.ro

"Din cate am vorbit cu avocatul meu e posibil ca pe 28 sa nu se dea un verdict", a declarat Dragnea, miercuri, la interviurile Europa FM, potrivit stiripesurse.ro.

Pe 28 septembrie se judecă primul termen al apelului declarat în dosarul "Referendumul", în care Liviu Dragnea a fost condamnat la un an închisoare cu suspendare. 

CITEȘTE ȘI: Procurorul care a instrumentat dosarul „Referendumul", al lui Dragnea, retras de la DNA 

Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de trei ani. Decizia a fost luată pe 15 mai, de un complet de trei judecători de la ÎCCJ. Dragnea este acuzat de fraudarea referendumului organizat în 2012 pentru demiterea președintelui Traian Băsescu.

Potrivit DNA, în calitate de secretar general al PSD, Liviu Dragnea, cu ocazia organizării și desfășurării referendumului din 29 iulie 2012, a uzat de influența și autoritatea sa în partid în scopul obținerii unor foloase nepatrimoniale de natură electorală, necuvenite, pentru alianța politică din care făcea parte formațiunea reprezentată de inculpat, și anume îndeplinirea cvorumului de participare cu ajutorul voturilor obținute în alte condiții decât cele legale.

Etichete: dosar Liviu Dragnea, dosarul referendumul, Liviu Dragnea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE