Liviu Dragnea ironizează dosarul fostei soţii: "E un dosar de mare corupţie"Liviu Dragnea a făcut o declaraţie ironică, miercuri, referitoare la dosarul fostei sale soţii, Bombonica, spunând că este "un dosar de mare corupţie".

Liviu Dragnea, ironic despre dosarul fostei sotii: "E un dosar de mare coruptie"
Liviu Dragnea, ironic despre dosarul fostei soţii: "E un dosar de mare corupţie"
Foto: paginadebanci.ro

Presedintele PSD Liviu Dragnea a raspuns ironic miercuri, cand a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza dosarul fostei sale sotii Bombonica Prodana, ca este "un dosar de mare coruptie".

"Acolo nu am ce sa comentez, e un dosar de mare coruptie", a spus Dragnea la Parlament, conform hotnews.ro.

Intrebat in continuare daca simte o presiune asupra familiei sale, Dragnea a afirmat in aceeasi nota ca toti sunt "senini.

Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, a fost audiata joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Ea este acuzata de procurorii DNA de abuz in serviciu.

Astfel, procurorii sustin ca, in calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și șef serviciu Secretariat din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman, Bombonica Prodana (fosta Dragnea) nu ar fi luat masurile necesare pentru sanctionarea a doua angajate ale institutiei care nu veneau la serviciu, dar continuau sa-si incaseze salariul. Procurorii sustin ca Bombonica Dragnea stia ca cele doua subordonate pur si simplu nu se prezentau la munca in perioada 2008 - 2010.

Etichete: bombonica dragnea, Liviu Dragnea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE