Liviu Dragnea: Mi-aş dori ca Victor Ponta să devină preşedintele Camerei DeputaţilorLiderul PSD Liviu Dragnea spune că şi-ar dori ca fostul premier Victor Ponta să preia funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi precizează că o discuţie  pe această temă urmează să aibă cu fostul lider al PSD după Paşte.

Liviu Dragnea si Victor Ponta
Liviu Dragnea şi Victor Ponta

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat luni la România TV că îşi doreşte ca Victor Ponta să devină preşedinte al Camerei Deputaţilor. Valeriu Zgonea a fost exclus din PSD, partidul luând acum în calcul şi înlocuirea lui de la şefia Camerei.

"Eu, sufleteşte şi pragmatic, mi-aş dori ca Victor Ponta să devină preşedintele Camerei Deputaţilor şi să mergem împreună în campania electorală, cum am fost atâţia ani de zile. (...) Am stabilit cu Victor, zilele trecute, ca după Paşte să ne vedem să discutăm şi asta (preşedinţia Camerei Deputaţilor - n.r.) şi alte lucruri, pentru că funcţia de la Cameră nu e importantă în sine, avem de discutat mai multe lucruri, despre reimplicarea lui în partid, pentru că avem nevoie de el, el are nevoie de noi şi România are nevoie de refacerea echipei dintre noi doi. O să mă văd cu Victor şi o să discutăm. (...)

Este vorba de o discuţie largă, pe care o vom avea pentru a maximiza şansele la locale şi parlamentare. PSD are prima şansă, de-aia se întâmplă şi unele lucruri şi vom face împreună un plan corect, cinstit pentru ca PSD să nu-şi piardă şansele în aceste alegeri", a spus Liviu Dragnea.

Etichete: Liviu Dragnea, Victor Ponta, Victor Ponta presedinte camera Deputatilor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE