Liviu Dragnea: Nu vreau război cu Iohannis. Ce spune despre REMANIEREA miniștrilorLiviu Dragnea a declarat, la finalul ședinței PSD de luni, că nu au mai avut loc discuțiile despre evaluarea miniștrilor, motivând că aceștia au început să comunice mai mult, dar trebuie să iasă mai des la televizor. Dragnea a adăugat că el personal nu își dorește un război cu președintele Klaus Iohannis și că nu își va face un obiectiv din a-l ataca pe șeful statului.

Liviu Dragnea: Nu vreau razboi cu Iohannis. Ce spune despre REMANIEREA ministrilor
Liviu Dragnea: Nu vreau război cu Iohannis. Ce spune despre REMANIEREA miniștrilor
Foto: AGERPRES

Duminică, noul Cod Fiscal ar putea ajunge din nou la Klaus Iohannis

„Am discutat despre prioritătile legislative. Codul Fiscal est prioritar. Maine se duce la Senat, la Camera, apoi se va da vot final, iar apoi la promulgare, duminica. Am discutat si despre legea salarizării. Toate partidele terbuie sa isi aduca un aport trebuie sa avem timp să lucram la acest proiect de lege foarte important. Proiectul salarizarii trebuie să fie adoptat inaintea bugetului de stat. Am discutat si despre legea votului prin corespondenta, dar și despre legea achizițiilor. Trebuie să stabilim care sunt funcționarii publici”, a declarat Dragnea. 

Dragnea: Nu vreau un război cu Iohannis

„Obiectivele pe care le am le voi spune si public, cu privire la Camera si Senat. Da, imi asum nedorința mea de a nu-l ataca pe Klaus Iohannis. Nu vreau un război cu Klaus Iohannis. Nu cred că este util.Ideea de a comunica mai bine este un ajutor pentru primul ministru. Partidul trebuie să fie mai vocal”, a adăugat președintele interimar al PSD, potrivit realitatea.net.

Liderii Partidului Social Democrat s-au întâlnit, luni, pentru a discuta asupra subiectelor de actualitate de pe scena politică. 

Potrivit primarului interimar al PSD, principala prioritate a partidului este Codul Fiscal. De asemenea, acesta susține că liderii partidului se vor implica și în Legea Salarizării, iar în ceea ce privește Bugetul pe anul 2016, Dragnea a subliniat că acesta va fi gata înainte de 15 noiembrie. De altfel, anterior, și premierul Victor Ponta a făcut același anunț. 

Etichete: Codul fiscal, Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, psd, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE