Liviu Dragnea, primele declaraţii despre despărţirea de Bombonica. De ce au divorţatLiderul PSD, Liviu Dragnea, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în Dosarul Referendumului, a vorbit pentru prima dată public despre despărţirea de soţia sa, Bombonica.

Sotia lui Liviu Dragnea, acuzata de abuz in serviciu
Soția lui Liviu Dragnea, acuzată de abuz în serviciu

Întrebat duminică la Antena 3 dacă s-a despărțit de soția sa, Dragnea a răspuns: "Da. După prima sentință". El a adăugat că a rămas cu ea "în continuare, într-o relație corectă".

mi asum eu. E o chestiune strict personală, nu credem că îmi puneți întrebarea asta, nu voiam, dar totuși, e o zi importantă pentru mine, duminica Floriilor, e o zi în care... Practic de mâine începe Săptămâna Patimilor și e bine să ne... Nu a mai rezistat, ea nu a mai rezistat. Atâția ani de zile la atâtea atacuri nu a mai rezistat pur și simplu. Nu au fost alte lucruri, dar, împreună, în continuare, adică discutăm, ne întâlnim, ne vedem cu copiii, dar e o durere, aici", a mai spus Dragnea.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, vineri, la doi ani de închisoare cu suspendare de Înalta Curte de Casație și Justiției în dosarul"Referendumul".

Etichete: Bombonica, bombonica dragnea, Liviu Dragnea

0/1 COMENTARII
elena
25 Apr 12:01
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE