Liviu Dragnea se așteaptă să fie denunțat la DNALiviu Dragnea a declarat, miercuri seară, că se așteaptă ca pe numele său să apară, în perioada imediat următoare, un denunț la DNA. 

Liviu Dragnea se asteapta sa fie denuntat la DNA
Liviu Dragnea se așteaptă să fie denunțat la DNA

Liviu Dragnea ar putea ajunge în curând la DNA. Președintele interimar al PSD a declarat, miercuri seară, că se așteaptă ca pe numele său să apară, în perioada imediat următoare, un denunț. 

"Mare minune să nu apară vreun nebun care să îmi facă și mie un denunț. Supărarea este foarte mare după ziua de ieri, după ce moțiunea de cenzură a picat. Orice este posibil", a declarat Liviu Dragnea, miercuri, la un post TV, scrie agerpres.ro.

"Orice nebun poate să vină să facă un denunț pus de nu știu cine, dar procurorii vor cerceta, vor verifica", a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea este singurul candidat pentru șefia PSD. Comitetul Executiv National (CExN) al PSD a decis astăzi, prin vot, să invalideze candidaturile lui Șerban Nicolae și Daniel Savu, aceştia având dosarul incomplet. Le-a lipsit susţinerea a patru organizaţii județene de partid.

Etichete: denunț, DNA, Liviu Dragnea, psd

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE