LIVIU DRAGNEA SFIDEAZĂ DIASPORA -Ce s-a întâmplat în străinătate? au votat toți!Liviu Dragnea a continuat să sfideze evidența, chiar și după închiderea urnelor. 

Liviu Dragnea: Saptamana viitoare, Comitet National Executiv al PSD, posibile excluderi
Liviu Dragnea: Săptămâna viitoare, Comitet Național Executiv al PSD, posibile excluderi

REZULTATE ALEGERI DIASPORA. Liviu Dragnea: "Ce s-a intamplat in strainate? Pentru ca acolo au votat toti. Au votat mai mult decat dublu s-a votat in turul 1".

Iar sfidarea lui Liviu Dragnea a continuat.

"Ati fost in diaspora? Ati vazut cate sectii au fost goale? Stiti cate autocare au fost in diaspora cu oameni din Romania?"

"Guvernarea va fi menţinută în continuare. În primul rând, este vorba de peste cinci milioane de voturi pe care Victor Ponta le-a luat. Să sperăm că de la ACL îşi vor da seama că, datorită modului în care au făcut campanie, ţara este dezbinată acum. Este vorba despre un curent de ură care a creat o falie în societate. Trebuie să pansăm această rană, pentru că este periculoasă. N-am de gând să demisionez din partid. O sa vem o discuţie cu colegii şi o să hotărâm. N-am nimic să reproşez colegilor. Ştiţi câte autocare au fost duse în Diaspora cu oameni din România? Nu vom contesta rezultatul. Am mai contestat de două ori şi n-am rezolvat nimic. Eu cred că subiectul despre diasporă, cel puţin legat de acest vot, s-a încheiat. Sunt fraţii noştri, şi-au exprimat o opţiune, pe care le-o respectăm. Nu pot să-mi reproşez că n-am cerut colegilor mei să facă lucruri ilegale. Am acţionat legal, am făcut o campanie curată, corectă, decentă. O să spun mai multe în zilele următoare", a declarat Dragnea.

Singurul autocar despre care există evidenţe a apărut în Suedia. Pentru că nu li s-a organizat nicio secţie de votare, mai mulţi români care trăiesc la Goteborg s-au mobilizat pentru a-şi exercita dreptul de a vota. Au închiriat un autocar şi au mers în ţara vecină, Danemarca, la Copenhaga, la o distanţă de 230 de kilometri, relatează realitatea.net.

Etichete: alegeri prezidenţiale, Liviu Dragnea, rezultate, străinătate, TURUL DOI, vot

0/1 COMENTARII
gabi
17 nov 11:11
+0
VOTURI
-0
cat de prost sa fii sa nu intelegi nimic din primul tur . cat de prost sa fii sa nu intelegi ca aceasta atitudine te-a dus unde te-a dus . dar ce sa ceri daca nu ai de unde . diferenta este de peste 1 mil de votanti. pe cei nehotarati sau care nu vroiau sa iasa la vot, I-ati convins voi cei de la PSD in frunte cu Pinochio sa iasa la vot . iar acum voi inca nu intelegeti de ce vi s-a intamplat asta .

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h