Liviu Dragnea și-a lansat oficial candidatura la șefia PSDPreședintele interimar al PSD Liviu Dragnea și-a anunțat duminică, oficial, candidatura la președinția partidului. El este susţinut de cel puţin 26 de filiale şi îl are drept contracandidat doar pe senatorul Daniel Savu, după retragerile lui Robert Negoiţă şi Şerban Nicolae.

Liviu Dragnea si-a lansat oficial candidatura la sefia PSD
Liviu Dragnea și-a lansat oficial candidatura la șefia PSD

Liviu Dragnea este oficial candidat pentru funcţia de preşedinte al PSD. El şi-a anunţat candidatura în faţa organizaţiei pe care o conduce - filiala din Teleorman a PSD.

"Vreau să vă anunţ că m-am hotărât să candidez la preşedinţia PSD şi sper ca după încheierea vorbirii, când se va supune la vot, să am susţinerea dumneavoastră.(...)Recunosc că nu a fost ușor de luat decizia, din mai multe motive. Unii spun că această decizie poate reprezenta un risc pentru mine. Mi-l asum pentru că e nevoie ca PSD să devină ceea ce am convingerea că își doresc foarte mulți români, un factor de stabilitate în viața politică din România, pentru România, de progres", a spus Dragnea, în fața organizaţiei PSD Teleorman.

“Nu știu dacă ei pot avea garanția că familiile lor pot să trăiască liniștite, că pot să se dezvolte. Copiii au nevoie să învețe într-un sistem de educație stabil, nu care se modifică după ce vine un nou ministru. Fiecare ministru are impresia că atunci când vine el trebuie să facă reformă în educație. Ideea de stânga nu am învățat-o din cărți, am învățat-o aici, în acest județ. Am făcut cu toții greșeli. Și eu, când am deținut funcții în acest județ. Aici am învățat cât de frumos poate să fie pentru un om politic să ajute și cât de urât e să considere cetățenii ca pe o masă de manevră, care din patru în patru ani o folosește și o păcălește. Ceva mai important ce am învățat aici este că nu poți să minți, în politică nu poți să minți cu speranța că nu se va afla. Cine nu știe asta trăiește degeaba în acest sistem”, a mai declarat Liviu Dragnea, potrivit realitatea.net. 

La Congresul din 11 octombrie, peste 400.000 de social-democraţi îşi vor alege preşedintele.

Este pentru prima dată când vor putea vota toţi membrii simpli de partid, iar aceştia par a fi încântaţi de idee. Unii au deja conturată o opţiune clară în timp ce alţii nu prea ştiu cine va candida. Oricum, în teritoriu au început deja pregătirile. Şefii de filiale au fost chemaţi la judeţ pentru a li se transmite cum vor decurge alegerile.

Etichete: candidatură, Liviu Dragnea, psd

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE