Liviu Dragnea şi Victor Ponta s-au întâlnit luni la sediul PSDPreşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit luni cu fostul premier Victor Ponta pentru a discuta despre modalităţile în care acesta se va implica în viitoarele proiecte ale PSD. 

Liviu Dragnea si Victor Ponta se intalnesc luni la sediul PSD
Liviu Dragnea şi Victor Ponta se întâlnesc luni la sediul PSD

UPDATE: "În mare, nu pleacă din PSD Victor Ponta, nu își face alt partid. Fundația pe care a înființat-o e o acțiune a lui în care îl sprijin. Victor Ponta nu vrea să candideze pentru Primăria Capitalei. Va candida pe liste PSD pentru un loc în Parlament", a declarat Liviu Dragnea, după întâlnirea cu fostul premier. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea și  Victor Ponta discută luni, la sediul PSD despre viitoarele proiecte ale PSD.  Întâlnirea de luni va marca prima vizită a lui Victor Ponta la sediul PSD din ultimele luni, acesta evitând aparţiile publice după demisia din Guvern. Dragnea a reiterat că a avut, de la începutul anului, mai multe discuţii cu Ponta pe tema viitorului său în PSD.

"Am avut multe discuţii cu Victor în ultimele săptămâni de zile. Pot să spun că am vorbit cu el chiar înainte de emisiune. Mâine (luni - n.r.) o să ne vedem la partid, vine special ca să ne vedem, pentru că vreau ca împreună să vedem care sunt modalităţile, acţiunile, mijloacele prin care să lucrăm împreună. PSD are nevoie de Victor Ponta", a spus liderul PSD, duminică seară, la Antena 3.

Întrebat despre viitorul lui Ponta în partid, Dragnea a spus că acesta "va avea o soartă foarte bună", iar fostul premier "are un viitor serios în politică şi în partid". "Nu îmi este amic, ci prieten. Am fost prieteni buni şi rămânem prieteni buni", a completat Dragnea. Liderul PSD a precizat că Ponta are un loc asigurat "categoric" pe listele partidului la alegerile parlamentare.

În ceea ce priveşte fundaţia pe care Victor Ponta intenţionează să o înfiinţeze, Dragnea a precizat că că îi doreşte succes şi nu are nimic împotriva acestei idei, fiind la curent cu planurile fostului premier încă de la început. "Mi-a promis că mă invită atunci când va fi lansată fundaţia, şi o să merg cu mare drag, să fiu lângă el. Îl încurajez să facă această fundaţie, pentru că nu poate face decât bine", a spus Dragnea, la Antena 3, adăugând că ştie clar că această fundaţie nu are nicio legătură cu vreun proiect politic.

Sursa: Mediafax

Etichete: Liviu Dragnea, psd, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE